Kyläilijöit täsä enempi ja vähempi karvassii ollu, mikä o mahtavaa! Vaihtelu virkistää ain, ja ku me ei ite missää käyr, ni onha se kiva, et meil kummiski ov välil tätä vipinää. :)

piha1-normal.jpg

Pikkase valoo pihallekki.

piha2-normal.jpg

Etupihal varsinki, misä ite ja viaraatki ussemmite kuljetaa.

piha3-normal.jpg

Kummaste ne valot tääl iltapimeyre keskel tuntuu turvalliselt.

re02-normal.jpg

Serkku ol ain karvaste kavereitte ympäriömä, kuha vaa johonki asettus. :)

re04-normal.jpg

Ja ku saatii Repe-coton kylähä, saatiin uussii upeit kynttilälyhtyiki. KIITOS! <3

re03-normal.jpg

Repe aikas tarkkaa seuraa, misä mä kuljen ja vähä jää vinkumaa peräänki, vaiks huanees olisis muitaki. Mut varsi sopusa kaveri o ja täsä muitte mukan mennä köpöttelee niinku olisis kauvemminki ollu. Ja uussii (siis meijä vanhoi) lelui riapottelee innoissas, kunnes väsy iskee. :P

re05-normal.jpg

Repel o hymy huulil aikalail koko aja.

re06-normal.jpg

Kissoi vähä kummastelee, mut meijä kattimattiset ku eivä haukkumisellakaa juaksemaa lähre, ni oppi kyl noppeeste, et siit ei ol mittää hyätyy. Fix kurkkii pöyräm pääl ja Mustis pöyrä alt, tualilt.

re07-normal.jpg

Kaik koiruuret oliva lähettyvil, ni pyysin kaikkii nousemaa kuvaust varte divaanil. Viäl vähä märkin ulkoilujej jälkkee, mut ei sentäs valuvii ollu. :)

re08-normal.jpg

Pihaleikeis riamu ylimmilläs.

re10-normal.jpg

Repetti kyl tykkää lumest iha hirmuste. Sukeltelee ja hyppelee innoissas ja nauttii, ku lumi vaa pöllyää.

re09-normal.jpg

Kissi lykkäilee kans kuanoos lumehe, mut muute tykkää enempi pysytel valmiil poluil.

re12-normal.jpg

Kissa kulki olkkarim poikki ja men tv-kaapin taa tulle sen alt tualim pääl istuksimaa. Repe etti Susuu pitkän aikaa kaapin ja tualin alt, ennenku tajus, et toine ol siin iha näkösäl.

re13-normal.jpg

Uut lunt sato ja pit taas sit lenkil polut itte avat. Mut onhan täsä näit tassuttajii lunt tallomas sit. :)

re14-normal.jpg

Sisälmennes viäl nappasin yhre kuvan, ja Kadi jäi kuulostelemaa, ku naapurin pihal haukku koira, eikä malttanu kattoo kameraa, mut ei sitä ny ain jaks linssiluteen ollakkaa.

re16-normal.jpg

Repe yrittää kovaste tehdä tuttavuut Susun kans, ja piänii kisailuiki (tassutuksii) ova ottaneet. Molemmat näyttävä olevat toisistas just sopivaste kiinnostuneit, muttei mittää isomppii reuhui kummiskaa pirä. Hassut otukset! <3

roskis-normal.jpg

Ja yks päivä meijä roskat ol nii "painavii", et ne pit oikkee hinausauton kans hakkee poijes, ku roskakuski ajo meijä tiähaarast ulos... Ojan kaut. Ussesteha ne näi lumisen aikan jättävä ton auton toho meijä postilaatikov viäree ja käyvä kävelle hakemas roskat, ku siin keppos renkaat al on, mut tää kuski meinas, et häm pääsee helpommal, ku ajaa auton pihal saakka. Ei sit ollukkaa iha "nii" helppoo. Mut roskist sit kummiski päästii.