Kiitos ihanist yhteisist vuasist omal kiltil aviopualisol!

175508__i-love-you-comment-1.gif

Heh! Nyv voi tosissaa sannoo, et nii ne vuaret vaa viärii! Yhresoloo koht 22 vuat ja naimisis tää 20. Ohhoh! Paljo ollaa yhres koettu. Kyl se vaa nii tärkkiä o se oma tuttu ja turvalline ihmine siin viäres. Vaikkei iha kylki kyljes kii koko aja ollakkaa. Pitkiiki välimatkoi toisinas ja pitkii aikoi ku ei nährä ees toisii, mut yhteyksis silti ain olla oltu.

Kait tääki o yks esimerkki siit, mite kaks iha totaalisest erilaist ihmist voi kolahtaa yhtee nii, et irti ei voi päästää enää. Rakkaurel vaa on hurja voima, ku ne perusasiat, se peruskallio, eli luattamus, on ja pysyy kunnos. Tiätyis asiois sitä täytyy itte joustaa, ni sit pualiskoki joustaa taas välil omistas. Site se elämä soljuu nätiste ettippäi.

Tiätty sitä ov välil niit vaikeemppiiki paikkoi ollu. Tiukka talourelline tilanne hiärtää välil, nuarte onkelmat rassaa ja tuleeha niit ärsytyspäiviiki, ku tuntuu, ettei toine ossaa tehrä mittää oikkeel taval. Mut sitä se vaa elämä o. Jollei olisis niit vähä ikävämppiiki päivii, ni ei taitais ol sit niit ilossii ja oikkee onnellissiikaa. Liija tasapaksu elämä alkais äkkii tuntumaa rutiinilt ja sit sitä ihmine kans rupeis orottamaa jottai uut. Päällimmäine tunne kummiski o ain se, et vaiks joskus riireltäiski tai toine ärsyttää, ni tiätää silti, ettei toist iha hevil kyl omast elämäst poijes anna!

Kiitos, rakas, että olet!