Niihä se sit men, et Vuaratukse muuttotouhuje alkutohinois hävis sit osa kommenteist, mikkä ehti tulla muutoksej jälkkee. Saa nährä, mitäs muut viäl tuleekaa esii. Mut kylhä tää tuntuu päivä päivält pelittävä paremmi, vaik jottai epälookisuuksii onki vanhaan nähre: kuvie lataamiset ja järjestelyt isoimpan esimerkkin, mut eiköhä se täst. Pikkuhiljaa.

mustis4-normal.jpg

Plikka ol siippas ja Fix-kisun kans meil viikolloppun ja Mustis katto parhaimmakses pysytel alakerras, ettei saa "takapiruu" ittelles. Fixil ku o niimpal enempi riahuenerkiaa, mitä Mustiksel.

mustis2-normal.jpg

Parast seurat vaa vähä sivust ja yrittää olla näkymätön.

mustis-normal.jpg

Mut toki se yläkerran kissakori välil houkuttel niimpal, et siin pit käyr vähä aikaa nukkumas.

ka1-normal.jpg

Ja luntaha se sit alko pyryttämähä oikkee kunnol, eikä het loppunukkaa - jatkuu meinaa yhä.

ka2-normal.jpg

Isännä tulevaa uut toimenkuvaa juhlistettii kakul, minkä plikka siippas kans kyhäs meil wokkipannun "jälkkäriks".

ka3-normal.jpg

Sevverti hämärää, ettei meinannu millää kuvaa saar, mut joltisenkillaist kuitenski. Ja maistu muute hyvält!

ka4-normal.jpg

Kinuskii täyrennettii sit vähä kermal ja saattii nekkui, ku plikka ei halunnu kinuskii liikaa kakum pääl. Nam! Enne jähmettymistäs näät olis ollu omias jätskim pääl, mut ei nyv vaa sattunu olemaa jätskii.

kissi-normal.jpg

Erillaissii otsatöröi o tullu kokeiltuu, et sais Kissilt karvat poijes silmilt.

kissi_mulle-normal.jpg

Osa ov viäl tallel, osa menee ain poikki siinkohtaa ku nappaa ne poijes "tukast". Mut kyl näit silmii kelpaa ihailla, et ei niit koko aja viitti piilos pittää.

lumi01-normal.jpg

Lunt tul oikkeev vaa kunnol ja saatii meijä oviki pariin otteesee oikkee kunnol alaosastas jäätymää kii. Luulin jo, et siäl ol oven takan nii iso lumikinos, ettei voimat riitä sitä siirtämää. Ei sentäs.

lumi02-normal.jpg

Lenkil lähties kunnov varustukset pääl vaa, ni ei men nii kauvaa takastulles tähä lumiputsaushommaha. Nii koirie ku omahanki - housuihi pakkaa kans jäämää lunt iha kiitettäväste, ku polkui uurestas availlaa.

lumi03-normal.jpg

Siäl se aurinko paistaa - lumimyräkän takan.

lumi04-normal.jpg

Ja polut tosiaa ol hävinny. Osam paikal ol melkossiiki dyynei. Kissi tek omii polkujas ja väistel vaa niit kaikkeist syvimpii kinoksii.

lumi05-normal.jpg

Sinnehä sitä uppo, yks ja toine.

lumi06-normal.jpg

Kadi pysyttel alkulenkeil mun takan, et sai vähä muljattui polkui kulkee, mut tajus sit jossaikohti, et nythä voiraa tehrä taas iha kokonas uussii polkui. Mikkää sen kummemp lumiriamuilija tää neiti ku ei ol.

ban-normal.jpg

Ja tää kuva o tält aamult. Mult tippu banaanist palane lattial, ja aattelin sit antaa sen Kadil, ku ol siin viärel. Naama men ruttuhu ja sain sellase katseen, et: "Et ol tosissas!? Mä mikkää apina ol! Yäks!" =D

kossi2-normal.jpg

Noh, Kössi söi banaaninpalasen iha hyväl ruakahalul. Nam!