Erellises postaukses ol siäl välis sellane huano kuva linnust, mitä meijä tontil täsä ny tuntuu piän parvi lentelevä, enkä ossaa yhristää sitä oikkee mihinkää nimehe. Ei näät paljoo paremppii kuvii ol, mut pikkase, ehkä.

outo1-normal.jpg

Vaaleemppaa ja tummema ruskeet kropas, sit noka al, silmie takan ja ottas kirkkaankeltast. Tosi noppioi ova liikkeissäs, et ku päättävä siirtyy uuteem paikkaha, se onku sihahrust vaa ja siäl ne jo ova.

outo-normal.jpg

Täst näkkee, et pyrstöki o aika pitkä, mut iha suaraa takkaa se näkkyy paremmi siit erellise postaukse kuvast. Toivottavaste linkki suaraan kuvaha toimii, anto jonku herjan...

Keltasirkkuje kuvii oon googlettanu, mut jotenki neki tuntuva oleva kovi erilaisii silti ja ussemmis näyttäis oleva joko kropas enempi keltast tai sit pääs vähempi. Tiär sitte. Sanna miätti, jos se olisis ollu keltahemppo, mut ei se oikkee mum miälest sovi siihenkää raameihi, mitä netist tiatoo ettii. Huopatossuselt tul tää keltasirkku ja siihepäi mäki oon kallistunu, mut onks se se? Harmaasieppo ov vähä samantyyppine, mut keltasieppo sit jo jottai aivam muut, et kyl täsä saa kummastuksest koht otsaha ryppyi lissä. ;)

Pystyisköhä joku varmistelemaha näist huanoist kuvist?