Ol pitkään nii lämmit ja hikist, ettei pystyny lankoi käsittelemähä lainkaa, mut oliha meil sit kyl muut puuhaa sen tilal (juhlie järjestämist ja siihe liittyvii töit sisäl ja ulkon). Nyssit onki ollu taas kivaa tikutel menemää, ku pystyy.

sukat1.jpg

Paljo on taas keväält noit "nyhtössii", piänii kerii, ja niist sit yritän pääst eroho. Silti jottai käytännöllist yrittää tehrä. Yks kerä tota heijastinlankaaki. Sevverra piän kerä, etten lähteny pipookaa tekemää, mut näi sukavvarres toiminnee kans iha ok, jos muistaa asettaa lahkeitte pääl ja "kaataa" kenkiem pääl.

sukat2.jpg

Jottai muutaki ku vinoraitaa: pystyraitaa.

sukat3.jpg

Ylivetosilmukointii.

sukat4.jpg

Palmikoitaki.

sukat5.jpg

Vähä tavallisemppaa.

sukat6.jpg

Pitsii...

sukat7.jpg

Ja uurellaist resorii mul. Joku kukkaresori se ol nimeltäs, vaikkem mää kyl mun silmil siin mittää kukkaa ossaa nährä. Hyvi venyväist ja kivan näköst se silti o.

suklaa.jpg

Ja vähä jottai leipomispualelki on tullu touhuttuu: suklaapalleroissii. Sama taikina siis, mut pääl toisis kaakao ja toisis nonparellei. Ohjees ol vaihtoehtoin kookoshiutaleet ja raesokeri, mukku mä en tykkää kookoksest ja isäntä taas inhoo raesokerii, ni jottai muut pit kehittää. Iha hyvii kaffen kera.