Oi että! <3 Molemmat pojat ny ekaa kerttaa yäkyläs meil. Äitees ku Artoo viäl imettää, ni on ain nuat piremmät välit tuskassii, mut joskus tääki kannattaa vaa alottaa. Onha Artoki jo seittemä kuukaure ikkäne (mihi se aika oikkee menee?). 

b01.jpg

Vähä samal juhlistettii plikan synttäreit täsä. Piäneste. Vaiks vanhemmat saiva ny vapaan viikollopun, ni plikan olles kippiän, eivät olleet suunnitelleet ny mittää erityisemppää menoo. Kunha ny saiva vähä larattuu akkui yhres. Pojat kans vähä lunssassii (yskää, nuhaa, ei onneks kuumet kummiskaa), ni yät ova olleet jo jonku aikaa katkonaisemppii, ku normaaliste, ja päiväkki sit yäunie puuttumisten takii vähä ärtyisämppii... Ei ole kelleen kivaa olla kippee.

b02.jpg

Saatii hyvi hoirettuu nii koiralenkit, ku Arton aamupäiväpäikkärit, osaks ne iltapäivä-sellasetki (heh), yhres Nipan kans. Niilo on kyl nii reipas kävelijä ja tykkää tyäntää pikkuveikkaa vaunuis. Viäl ov vähä lyhkäne miäs, ettei tahro nährä rattaitte yli kummiskaa, et täytyy sevverti pittää hualt, et suunta o oikkia, etteivä ole humpsahtamas ojaha tai törmää johonki. ;)

b03.jpg

Ja sit tiätty hyätykäytös ol takapihan hiakkalaatikkoki. Välil keitettii "soppaa", välil yritettii kakkui (liija kuivaa hiakkaa, ei oikkee onnistu), mut teitä tul autoil kivaste, ja välil tiän keskel "vuarii" rakennettii. Ei sen hiakkiksen kovi iso tartte olla, ku siin viihrytää. Pelättiiv vähä, et mite uima-allas on, ku tosa ei ol reikii pohjas, ja ku ov vet satanu ahkeraste, mut hyvi toi kansi vaa suajaa. Nii sarevesilt ku naapuruston kissoiltaki (ja muilt kaivavilt otuksilt). =P

b04.jpg

Palapelit ja legot, kassakoneen (ja kolikoitte) lisäks tuntu ny olevan ne kaikkeist kivoimmat tekemiset. Välil vähä magneettikirjaimil kirjoteltii, luvettii kirjoi, laulettiinki (piänem piäni veturi on nys se suasituin laulu, mink Nipa ossaa kokonas) ja vaikka ja mitä.

b05.jpg

Yhteist hauskaa veljeksil keskenäs. Monellaist.

b06.jpg

Islan kans myäs touhuiluu. Pallotteluhu Nipa kyllästy ekana, vaiks Isla mont kerttaa viäl leikil loputtuuki yritti saar toist uurestas palloiluhu mukkaa. Se limane kualapallo vaa ei enää jossaikohti oikkee houkutellu. Yh! Paitti tiätty Islaa. =P

b07.jpg

Nipsul ja Nipal tuntu kans oleva paljo yhteist. Nipsu pysytteliki kovaste ain siäl, misä me oltii moksuje kans. On kyl NII upee kissa! Ei juakse lapsii karkuhu, leikkii nätiste (ei kynsi, ei raavi, ei pure, ei hyäki), ja hyrrä om pääl, ku joku lähtee silittelemähä.

b08.jpg

Plikka, mä, ja pojat ollaa kaik vähä lunssassii, et yä men mite men, mut sit pojat ottiva vähä ylimäärässii päikkäreit päiväseltäs. Nipaki ihav vahinkos nukahti soffal just ku Arto heräs omilt nokosiltas. Kyl sitä vaa jo iha kippeen olemine väsyttää vähä, ja sikku yät viäl menevä "rikki", ni väsyttää entisestäs. Mut isommilt väsytappeluilt vältyttiin silti.

Olipa ihana viikolloppu!