Nii se vaa aika menee, ettei meinaakkaa. Juu, ja kone tilttas iha täysi illal, etten meinannu saar sitä eres sulki. Ihana tää läppäri, mis o oma akku, ku seki sentää jokusen tunni kestää, ennenku loppuu... Ei siis auta virtatöpselinkää vetämine seinäst. Höh! Kaik kikka-kolmosekki loppuva keske. Juntturas, mikä juntturas. Kolme tuntii taisteltii - ja lopult saatii kii ja päästii sänkyy, ni eiks tää avannu itte ittes viäl uurestaa, et pit noust taas sammuttelemaha. Iha kummallist! Mut tänäpe aamul taas toimii iha tavalliseste. Ot siit sit selvää...

Eile tul sit kuistin lattia lopult laatotettuu. Viäl olis laattoi sevverti, et saatas noit reunat pualikkail päällystettyy, mut se o sellast nikkarointii, et kattotaa, jaksaaks... Seuraavaks saumottamine ja sit saaraa kenkälaatikot osal seinii paikoilles. Toho oven vasemmal pualel ei viitti laittaa ennenku kaapisto o tehty, ettei ol turhaa siin tiäl.

Täytyis muistaa ottaa lähikuvaa yhrest laatast, ku jotenki näis kuvis ei se elävä kuvio näy lainkkaa, millane se o oikeest. Se o vähä niinku olis lattial piän vesikerros pääl, vaikkei olekkaa.

Luntaha se sit eile kans pikkase maaha tuprautti, vaik onneks ei mittää isoppaa satsii, ku o luvattu plusasteit taas. Kyl Kissi silti saa kerättyy tätä lunt kummaste turkkihis, mut onneks se ov vaa vet.

Sain sit illal jatkettuu Mimin uut villapaitaaki. Melkose kummallise näköne siit on kyl tullu. Heh! Vattakappalet pit vähä jatkaakki, ku kokeilin sitä vaa enste Mimin viärel, laittamat sitä pääl ja näytti, et olis jo riittäny, ja sikku laitin oikeest päälle, ni Mimin rintakehä olki nii iso, et se kummaste piänens tota vatta-aluet. Tää siis o Mimin pääl paljo piremmä näköne, ku noi lahkeet tuleva täsä näi "lepoasennos" eremmäs, ku oikeest.

Kuha saan hihat kans tehtyy, otan kuvaa täst Mimin pääl. Eile ainaski Mimi vaikutti silt, et ol nii kivan lämmin paita, ettei olisis halunnu, et sitä otettais poijes lainkkaa. Ja ku ei purista eikä kiristä mistää, ni mikäs siin olles. Villa lämmittää!