Ristipistotyä viä mennessäs. Vaiks osa näist langoist ova nii lähel toistes värisävyi, et hämäräs niit ei tahro millää erottaa toisistas. Siks rupesinki ny ekaa kerttaa elämässän tekemää kaht tyät yhtaikaa.


 
Plikan synttärilahjakirjast otin virkkuupalaohjeen ja rupesin niit tekemää sit erivärisist ja eripaksusist langoist ja yllättävän äkkii niit sit syntyyki.


 
Melkkest ennenku huamasinkaa, ol viäres jo vino pino.


 
Tyäpiste.


 
Vähä pit osal paloist kokeil, et milt näyttää, ku laittaa pötköhö näit. Raikast näi, ku eivä ol kiines viäl.


 
Simmää kokeilin erillaissii kiinnityssysteemei; tein ja purin, tein ja purin... Siv viimetteks yhrellaissee ratkaisuhu päärysi.


 
Kaikkeist enite mul o mustaa lankaa, jote se sai luvan olla tää reunus/saumausväri.


 
Ny puuhan siis reunustaa jo tehryt palaset enste ja sit jatkos tehrä sekä pala et reunus samantein valmiiks. Saa nährä paljohonks lanka antaa myäre, et mitä täst syntyy. Sen näkkee sit vast.


 
Ja lopuks viäl yks Susun kuva, jota käytin kuvankäsittelyohjelmal vähäse. En hallitte tätä sanastoo, enkä varsinkaa enklanniks, ni en paljo ossaa sanoo, mitä tein. Plurrasin reunoi, tarkensin kasvoi, lisäsin ruskeen reunuksen, jottai palamist se ol "burning", vaikkei se mummiälest palaneelt kyl näytä. Toimii silti täsä jotenki. :) Hauskaa se muakkailuki o.