Aivan hurjat pakkaset se tähä pisti. Eipä ol koirillakaa ollu kovaa intoo piremmil lenkeil. Äkkii härät poijes alt, ja taas nokka kotii kohti. :)
 

Käväsim päiväl pesasemas yhren kaverin cotonin (meinasin käyr yhren toisenki, mut hän sit lähtiki kasvattajal koiras puunauttelemaha), ku hän ei itte voinu kastel käsiäs. Unohrin kameran kotti, ettei tullu yhtää kuvii. Kolme ihanaa karvapalleroo siäl ol ja kaik nii iloseste ottiva vastaha heil uuren ihmisen. :) Käynti ol aikas pikane sinänsä, et hoirin vaa sen shampoopesun ja hoitoaineen suihkutilas, mut loppu hoiroist ja harjauksist jäi sit heil ittelles. Siin ku ei enää tartte kastumissii peljät. Kotimatkal käväsin kirpputoril ja kolmelkympil sain isot määrät taas kaikkee kivaa. Puine pöllökoriste, pussilakanasetti kahrel, kirja, teepurnukka, lankoi vaiks kuippaljo ja matto!
 

Matton ku sain levitettyy lattial, ni siihe tul het "testaaja" pääl. Kadi ainaski tykkäs. :)
 

Ja ku mattost kuvii ottelin, ni tää yks linssilure tosiaa siim pyäri kans, et "ot munst ja kuvaa". Otinki sit.

Ystäväki tul pikaseste treffattuu kirpparil, ku ol siäl omaa loossias laittamas kuntoo - ja iha kivan näköne hyllystö oliki - ei lainkaa liija tunkune, selkee ja tarpeeks yksoikone. Eikä hinnatkaa päätä pakot. Peukut pystyhy, et myynti käy hyvi.