Siis hitsit, alkaa asioit jo unohtuu pahemma kerra täsä, ku tulee välii ettei pääse päivittelemää ajantasaseste - ja kuvii kertyy... Taitaa tulla supermegapostaus seuraavaks, ku taas saa kuvii esihi.

Netti taitaa pätkii meil  ny sevverti, et yhäkää ei meilit kulje, feissariin saa olla kirjautumas koko aja uurestas ja nää vuaratukse jutut ei kans men minnekkää, jos vähänki liikaa o kuvii tai tekstii. Noh, ny näyttää silt, et kuvii saa yksinäs ilman tekstii, mut jos lisää tekstin, häipyy kuvat. Eli ÄRG!

Eikä onkelma siis ol yksi mun plokis, ku mä täsä huamasi, et oon bloglovinin (sillo ku se ei anna sitä server errorii) kaut käyny kurkkimas kuulumissii ja jättämäs kommenttii, ni ainaskaa joissaki sitä kommenttii ei enää ol. Ja listas ku ny o merkattu luetuks, ni ei välttämät tul ees huamattuu koko asiaa. Lukemattomiiki ov viäl yli 200, ni ei niit vaa ehri kaikkee käyr moneen kerttaa varmuurev vuaks läpitte. Mul o ahkeraste päivittävii plokiystävii. =D

Mut tääl ollaa, kaik tervein ja yhten kappalein. Toivotaa, et tää uus alkanu vuas 2012 o kaikil paremp ku taakse jätetty!