Täsä jo aikasemmi lupailin vähä kirjotel näit tunnelmii enne tyttäre synnytysaikaa. Tää korona on kyl yks sempäiväne mutka moneem matkaha, ettei mittää määrää. Mut me SELVITTII! =D

nipa1.jpg

Näit erilaissii terkkukuvii ollaa Nipan äiteel heitelty: Moi! Hei! Terve! Ja saatu sit vastaavii laitokselt äireelt takasinki. Mitä Niilo ain nauravaisen kattelee: Äiti! Vaavi!

nipa2.jpg

Ja näil kahrel, Nipal ja Islal on ny synkannu keskenäs koko aja paremmi ja paremmi. On pitäny oikeest kattoo perää ja rauhotel tilanteit, ku välil meinais mennä melkoseks riahuiluiks, mist molemmat tykkää, mut on tosi kohellusherkkää touhuu, ni ei oikkee voi sallii. Hyvi ovam molemmat kyl totelleet, ku o käskeny rauhottumaa. Osaava olla "nätistikki". ;)

nipa3.jpg

Hiukka väsynä ne riahut viäl helpommi tuleva esil, et siit melkkest tiätää, et koht o päikkärie tai yäunie aika.

nipa4.jpg

Mut joo, siis ollaa oltu melkoses "kuplas" täsä enne synnytyst. Asiakkaatki o saanu käyr ovel pyärähtämäs vaa. Ystävät ova ollu "pannas", et taitaa ol yhre käre sormil ne ajat, ku ollaa sovittu joku turvalline treffipaikka ja vaihrettu lahjoi, ja samal äkkikuulumiset, maskit pääl, käret puhtain ja turvaväli huamioire. Kauppaostokset on ny toimitettu kotiovel, ku sellane palvelu tuli tähä tälle vuarel. Enne asuttii nii kaukan kaikest, ettei sellast ollu meijä mahrollisuuksis. Vaiks nykki meijä ruakarahat menevä sit naapurikunnan pualel tämän takii. Ei ol meijäv vika, vaiks tätä lähipalvelun tarjontaa ollaa pyritty kannattamaha. Apteekis ei ol kotiinkuljetust, ja nettiapteekeist ei saara useampiikaa meijä reseptilääkkeist, ni siäl om pakko sillee välil käyr, mut ostetaa ain se maksimiannos, mitä kullonki om mahrollist saara, ettei tarvis hyppii siäl jatkuval syätöl kummiskaa.

Vanhuksil en ol käyny ikiaikoihi, pojan perhet ei olla nähty pitkään aikaan, synttäreit oj jääny välist. Ja käytännös kaik sosiaaliset yhteyrempirot om muuttunu netin kaut tehtäviks. Hyvä, et on sellane mahrollisuus nykyää, mut kyl se aika "kylmää kyytii" on kumminki. Ja toki tämä nyssit jatkuu viäl tovin, ennenku vauva vähä kasvaa ja vahvistuu - ja mialuuste koronatilanne myäs vähä tasottuis. Toivos ainaki sen suhtee ollaa.

Josko tytär pääsis ny huame vauvan kans kotio. Tänäpe tul jo tiato, ettei viäl onnistu. Ovan ny tarkkoi, ku vaavi synty melkkest kuukaus etuajas, vaikkei mittää sen isomppii ongelmii olekkaa. Nipal on tiätty ikävä, vanhemmil o Nipaa ikävä ja me isovanhempin oltais malttamattomana orottamas pikkusen näkemist. <3 Tällast tämä, ku ei osastol päästet. 

Mut ehrottomaste mennää pikkusen ehroil. Koton voi sit olla turvallisim miälin, ku kaik o hyvi valvottu ja tarkkailut suaritettu.