Aatelkaas, täst ei enää ol ku piän polkasu jouluhu! :O Mä oojjo jokusen joululahjan hankkinu, ettei kaik ol sit joulun al eres, mut paljo viäl pitäs "varastoo" täyrentää. Onneks ei silti iha viime tipas viäl olla asian kans. =D

bujo.jpg

Hurahrin tosii toho bujoiluhu plikan innostaman, ja ku ikune listaihmine oon ollu muutonki. Tää on nii näppärä juttu, etten taatuste enää poijes laita, vaiks täsä sit itte näit juttui siihe nikkaroiki. Mut saa JUST sellasen ku ite tarvii. Ekaks se ol simppeli "tyhjäsivu, mustekynä" -tyyline kalenterimaine juttu, sit tul vähä värii mukkaa puukynie avul ja ny sit vähä enemp värei tarroje, teippie ja kuvie avul.

bujo2.jpg

Simppelistev vaa päivät ja niihi sovitut jutut, ja päivie illois, jos on tilaa, voi kirjotel muutamal sanal päivän tapahtumii tai tunnelmii. Jos tulee enempi kirjotettavaa ja asiaa, ni sit tehrää iha kokonaa omat sivut sille ja laittaa vaa viittaus kalenterihi päivän kohral, ni tiätää mist sivult löytää. Mä mukailen tätä sem mukkaa milt millonki tuntuu, etten kiinnit mittää lopulliseste. Niinku ulkonäköhö tai muuhu. Viikot ova erillaisii, ni saavat ne bujossaki erillaisilt näyttää. =)

huivi.jpg

Huivii taas. Villasekotelankoist täl kerttaa. Koht näit jo tarvitaa, ja jos om pyäräilevää sorttii, ni ov voinu jo tarvit nykki.

laput.jpg

Pari väliaikapatalappuu jämist, ku miättisin mitä seuraavaks rupeisisin tekemähä. Piänii jämäkerii tuijotelles se irea sit päähä pukkas.

taulu.jpg

Tauluu en olekkaa pitkää aikaa tehny, ni ny sellane sit synty. Virkattu tausta/pohja ja aplikointii pääl. Mitähä sit seuraavaks?

kisut.jpg

Kissat rentoileva sisäl, ku ulkon sattaa ja ropisee melkkest joka lenkil. Taitaa ol iha pari päivää täsä lokakuus, ku ei ol vet tullu. Sitä kyl o luanto orottanukki. Kesä ol kuiva, niinku kolme erellistki. Pohjavesi on kovi alhaal, et täyrennyst kaivataa enne seuraavaa routa-aikaa.

trio.jpg

Ja syksystähä se tosiaa lääni nyssit jo onki!