Yhäti tääl, vaiks taukoiluu postauksis tuleeki. Kilppari kiusaa ja oireit ov vaiks koko kyläl jakkaa. Suurin onkelma tää saamattomuus, ku tuntuu, et mikkää asia ei etene. Tyät just ja just jaksaa, ja sit muuto sitä vaa o. :( Ei mul lainkaa sellane mukava olotila. Tuijotan imurii pölypallerov viäres, eikä se *keleen* imuri ymmärrä hoitaa hommias. =P Ja tätä hommaa haittaa seki, et mähä en ol mikkää himosiivooja muutonkaa, eli mikkää piän karvakasapyäriäine ei mua yleisest ottae ees haittaa. Nyt tuntuu, et kuljetaa pehmustetul lattial, ku karvaa o IHA joka paikas. :O

ys2.jpg

Mut ev viitti enempii valittaa, ku ystäväl o paljo vakavemppii onkelmii. Kipasin eilä viämäs selkävaivaise ystävän lääkäril, ajoin...

ys1.jpg

... kaupal hoitamaa heijä ostokset silvälil, ku toine ol konsultaatios, ni ei tarvinnu autos istuu orottamas.

ys3.jpg

Lääkäriasema ol keskel rakennustyämaat ja tää alue kyl muuttuu joka kerta ku siit kulkee. Taloi nousee pystyy ku siänii satteel. 

ys4.jpg

Kotimatkal pysähryttii kaffel ja ystävä tarjos syätävät. Sit apteekin kaut kotti. Keli ol valtavan hiano! Mikäs siin ystävän kans höpötelles, vaiks ny mikkää varsinaine huviajelu ollukkaa kysees.

kiinankello.jpg

Ja kevättähä se näkkyy sisäkasveillaki tekevä. Kiinankelloki o alkanu kukintaas taas, ku o valoo lissää tullu. Ja kamala juappo o. Talvisaikaa muuto kerra viikos kastelen, ni ny saa litran laittaa JOKA TOINE PÄIVÄ! Huh! Mihi se vesi menee? Viime kesän helteelläkää ei menny niim paljoo. Tää ku ossaa näyttää, ku sil oj jano.

Ja mitäs muut? Lunt ov viäl paikka paiko pihas, ja jäät, mut äkkii se tuntuu häviävä, ku o tuulissii päivii ollu. Kylmää luvataa taas muutamaks päiväks, ennenku lämpimät taas alkaa. Mut sitähä tää aika aina. Viäl ei vaihret kesärenkait autoho.

Toivottavaste kaikil o alkava kevät sujunu hyvi! <3