Kauva se sitä tek, mut nyv vihroste viimei sitä lunt sit o. Ei kovim paljo ja seki o höttöö, mut valkost! =D
 

Myrskyy ol, tuult ja kaikkee, mut lunt tul hippaseltas enstealkuu ja tuuli pakkas neki viämää jonnekki muuval ku meijä tontil.
 

Perjantaisel sit ol luvattu isomppaa myräkkää ja aurausautot kulkivakki meijä erustalt enstealkuu ees-taas, vaikkei tiäl mittää aurattavaa kyl viäl ollu. Sikku lunt alko kerääntymää, ei aurausautoi enää näkynykkää...
 

Lumi kerty akkunaruutuihi katoksen allekki. Kivan näköst ol, mut eihä se näi valokuvast paljo miltää näyttänykkää.
 

Ja ku tuul, ni lunt ol jossai, ja jossai ei ollenkaa.
 

Ja sevverti "höröö", et valu piänist reijist terassin allekki ja jätti pinnan hauskasen näköseks.
 

Lunt tul ihav vaakasuaras, eikä sitä tosiaa saa kuvihi. Yritiv vireooki ottaa, mut näkyy se, mut kyl se tuuliki sit ulisuttelee, ku kameran mikkihi osus. Ei kiva. Tää valokuva saa "kertoo" sen sit - viiri näyttää esimerkkii. :)
 

Kolattavaks ast tul lunt, vaiks kevyttähä tää nyt ol. Ei mittää kovim mukavaa puuhaa näi hurjan tuulen kera kyl. Tarttee muistaa heittää lumet kolast oikkial pualel tiät, tai saa kaik lumiryäppyn omal naamal - ja tiä on taas lumine... Mut mikäs siin olles, ku poika iha oma-alotteisest ottaa homman hoitaakses. <3
 

Piänt kuarrutust torpaski sit, pihal lisäks. Mikäs siin, tykkään.
 

Ja tänäpe sit jo uuren lumen lisäks paisto aurinkoki hetken. Matalallaha se horisontis tähä aikkaa vuarest o, mut paisto kummiski!