Harvemmi enää nykyää tulee sellassii töit tehtyy, et alkaa jo hampait kiristyttelemää, ku miättii sen loppuunsaattamist. Noh, jos inhoon sukkienki päättämissii, ni täsä tyäs sit mul tul iha täyrelline aivopiaru, enkä osannu aatel asioit loppuhussaak. Huh!

matto1-normal.jpg

Näin netis kuvan kukkapeitost, vauvan sellasest. Siin ei ollu mittää ohjet, ni pit itte miättii, miten sellasen toteuttasis. Juu, ja kyllähä se sit tiätyllail onnistusiski. Ei tarvinnu purkaamaa ruvet, missää vaihees. Ja sain sen jopa valmiiks. Vaiks aikas piän se o, halkasijaltas jottai reilu pual metrii sivuje kohralt, kulmis vähä enempi.

matto2-normal.jpg

Ikeast sain liukuesteen, mikä siv vaa leikattii oikkiaam muatoho.

matto3-normal.jpg

Laitin sen kiines mattoho vaa muutamast kohtaa, ja iha rusetil. Tää matto ku o iha konepestävää seiskaveikkaa, mut tota alustaa ei saa pest konees. Eli siis et on helposte irrotettavis.

matto5-normal.jpg

Mut täm matton murheenkryyni on täsä, sen alustapuali kukkie kiinniteystej jälkkee. Voi jee, mut mä yritin keksii vaiks mitä, ettei olisis tarvinnu tätä päättelytyät tehrä. Miätin kaikellaisten ketjusilmukoitte tekemissii ja näitte siihen upottamissii ja huh-hei, paljom muutaki, muttei mikkää oikkee toiminu.

matto6-normal.jpg

Lopultas mä sit parim päivän tauvoj jälkkee päätin, et jottan tarttee tehrä. Keksin, et ku mä saan pääteltyy jonkin aikaa, ni saan tehdä jonku välityän siihe ennen jatkamist. Se toimi aikas hyvi. Synty sit uussii pöllöi siin sivus, ku ittestäs.

matto4-normal.jpg

Ja sit tul valmistaki. Huh-huijaa! Tähä rojektihi mä en kyl iha hevil enää uurestas ryhry - jollei joku muu ilmot olevas valmis päättelyosuutehe. ;)

lankaa-normal.jpg

Ja lankoiki tipaht täsä postist lissää. Ny ei mun käsityäkaappihi enempii eres enää mahru (noh, varastos olisis viäl tilaa, heh!). Ny olis miäles jos vaiks mitä, mut ton erellise päättelyurakaj jälkkee tekkee miäl tehrä jottai hyvi simppelii seuraavaks. Kerätää ny voimii taas uusil uril. =)