Jos om muutoksii normaaleihi rutiineihi, ni siihe pääl sit talousmurheet ja terveysmurheet - muutki ku ne koronam pelot. Rahaa ei tul mistää enempää ku normisti, mut kulut kasvavav vaa koko aja. Ja nykku tulee oikeest pestyy kässii ja ihmiste ilmoil käytettyy käsidesii enemp ku normiste, ni iho alkaa kärsimää.

a.jpg

Kiärre ov valmis. Murehrit, nousee verempaine ja sokeriarvot, immuniteetti heikkenee, tulee ihottumaa, ja murehrit lissää, menee vatta rikki ja sit ripaskaki lentää... Koht sitä murehtii, et murehtii, ja terveys menee ales ku lehmän häntä. :(

Ja joo. En kaipaa keinoi, mite ihoo sais kunnos pirettyy, ku oon ollu pahaste atooppine koko ikäni, ja oon suurimpiirteis kaikkee kokeillu jo, ja tiärän, mitä pitäs tehrä, mut kaikkee ev voi, ku tyätki pitäs hoitaa. Silti tää tilanne vaa ärsyttää. Paha o rasvasil tai käsinellisil käsil asiakkaitte papereitkaa oikee käsitel. Ny yritäv vaa pittää ihottumat ehjin, ettei menis iho rikki ja tulis riskii tulehruksist tähäm päälle viäl. Koht täytyy hakkee kortisonii taas apteekist, jollei tää tokene.