Joulu se tulla jolkottaa! Tai sinneppäi. Erilaine joulu, ku koskaa enne. Miähe kans kaksistee (plus tassuttajat ja lainakoiramme Ekku). Eli se siit yhresolon tunnelmast ja yhres tekemisest ja touhuumisest. Mut koitetaa osat hankkii ny sevverti vähä ruakkaa, ettei sit jourut pualii poijes heittämää. Kamalav vaikeet, ku ain enne o tottunut reiluste kaikkee tekemää ja hankkimaa. Mut joulu se o sit seki. Koristuksiikaa ei pahemmi ol tullu ny ettittyy mistää esil, muutamii kynttiläjjalkoi ja -pirikkeit vaa. Ellei täs viäl joku isomp enerkiapuuska satu tulemaa (ei sitä koskaa varmaks ossaa sannoo).

saarystimet1.jpg

Joitaki pehmeit pakettei tullut laitettuu. Säärystimii tänä vuan. Seiskaveikast.

saarystimet2.jpg

Nämä samat ku erellises kuvas. Taakse (olettaisisin) toi musta raita.

saarystimet3.jpg

Samat lankat, mut vähä eri malli.

saarystimet4.jpg

Mustis hoitaa näät tyäjjohto- ja tarkastustehtävät. <3

saarystimet5.jpg

Ja taas hiuka eri mallii.

sukat.jpg

Isot jämälankasukat, villasekotteit.

sukat2.jpg

Ja ittel unisukat nöttöskerist. Täsä paksut ja ohkaset lankat sulas sovus. Ei ol kiva kävel lattial, ku pohjam paksuus vaihtelee, mut peito al ei haittaa noi vaihtelut mittää - lämmittää taatuste joka tapaukses. =)

Nyssit pitäs saar lissää lankaa. Ei ol kamalaa innostust kirppareillakaa käyr kiärtelemäs täsäkohtaa ja kaupas ova iha liija hintavii meil. Nöttössii olis viäl, muttev vaa ol saanu niist mittää inspiraatioo, et mitä lähtisin tekemää.

Mut valla ihanaa jouluorotusaikaa kaikil! Pysykää tervein! <3