Nii se vaa aika ettippäi kulkee, vaiks välil sois pysähtyvänki. ;)

kamut.jpg

Paljo koiramaist menoo, erelles. Isla keksii kyl kaikellaist puuhaa, jos jätetää hetkekski karvakamut vaa keskenäs. Eli täsäkohtaa viäl uskaltaurutaa suurimpiirteis vaa postilootal, kellarihi, rokat viämää tms. tosi lyhyttä. Koko aja paremmi ja paremmi oppii, mikä o luvallist ja mikä ei, mut aikaaha tähä saa uppoomaa. On nii viksu "vekotin", et osaa kyl hyvi käyttää hyväkses myäs sitä, et huamaa, ettei hänt huamata...

ihme.jpg

Ja kovasteha hää "yrittää ymmärtää". =P

isla.jpgkamut2.jpgmarjat.jpg

Varelmampoimijoit on käyny, ku meil ei ol tilaa säilöö niit. Saatii sit vähä tuareit marjoi vaihturein kans. Ja näist synty sit rahkaa, ku ei näitäkää pakkasee saanu. Nam! Ja viäl varelmii riittää!

piha.jpgmahtuu.jpgselka.jpg

Kadi on nyssit 10-vuatias ja kovaste kutkuttais saar sakemannin pentu ennenku aika hänest jättää. Opettais pennul talon tavat. Tällasen "kantikkaan" ku jostai vaa saisis. Melkkest kaik kasvattajat ova kuvannu sivuilles vaa niit "sammakoit", mikkä siis jätän suasiost het välist. :/ Hankalaa tää! Kadin mallist oon tykänny, eikä häl mittää onkelmii ol ollukkaa (mitä ny steriloinnis tul anesterialääkkeist sisäst verevvuatoo, et rauhottavat aineet men kiälletyl listal...).

ryhmis.jpg

Lenkkei yksi Islan kans ja tiätty koko köörin kera. Mont, mont kerttaa päiväs.

teline.jpg

Käsityät muuttu ruutuvirkkauksehe täsä. Veljelt saatu nuattiteline toimii varsi hyvänä apuna täsä. =D

unet.jpgvaihto.jpg

Ikeast ostin rotan Kadil ja Isla yritti kovaste saar vaihturina sitä ittelles. "Ota pallo, mä saan rotan?". Ei se kyl onnistunu. Sit yks kerta Isla sai rotan suurimpiirtei kahreks sekunniks, ja se oli toisen korvan meno ja nenän irrotus. Ny se orottaa mun enerkiaa saar nenä taas kurottuu umpee. Ettei kaik sisukset tul siit ulos. On se vaa nopee.

uni.jpgkickbike.jpg

Ja sit synttärilahjaks tilasin ittellen tollase kickbiken, mil uskoisin olevan turvallisemp lähtee koiran kaa lenkil, ku mitä pyärän kans. Oon jo totutellu Islaa vyätärölenkeil, ni ei ol tarvet laittaa koiraa toho pyärään kii. Nyv vaa orotellaa, millo puketti puksahtaa postist ulos. =D