Jostai syyst vuaratus on ny mul sekoillu. Miätin onkoha se tää crome, mitä mää käytän nykysi, vai onks oikeest nii hataral pohjal tää ploki, et koskaha se kiältäytyy toimimast kokonas? Näyttää, et olis kommenttii, muttei näyt mikä se kommentti sit o, sikku se näkyy ja vastaa siihe, omaa vastaust ei näy missää... Sikku yrittää päivittää, ni ei suastu tallentamaha tai kuvat jää poijes kokonas, tai tai tai. Saa nährä mitä nyssit tapahtuu.

Kelit om meilpäi ollu kovin kuivii, vaiks tuntuu, et koko muu Suami valittaa jatkuvist sateist johtuvii häiriöit, mitä missäki. Me ollaa kannettu kaivost vet niskat vääränäs, et saaraa ees vähä jottai pihal kasvamaha. Joskus joku piän ropina tulee, mut silti niiv vähä, et maa ei ehri ottaa sitä vastaa, vaiks nurmikko kastuiski.

tunika.jpg

Keliem mukkaa teen puuvillalankast, pellavast tai villasekotteest, puikoil tai koukuil. Lämpimii ku ol kelit täsä vähä aikkaa, ni tul tehtyy erillaissii uikkareitte pääl laitettavii rantavaatteit, mitä voi tiätty pittää vaiks mekonki pääl, jos sopivaist sattuu olemaa.

toppi.jpgtoppi2.jpgshortsit.jpg

Kuvio-opettelus tul tehtyy pikkuruiset uikkarimpääl kuuluvat shortsit. Oikkian kokkosiks naruil. Mä ku EN pura, jollei ol iham pakko. Onneks ny ei ollu mikkää pakko.

mekko.jpg

Mekko plikal. Uikkareitte tai kotelomekom pääl - tai iha tunikana.

huivi.jpg

Huivi viilemmil kesäpäivil - ja mikäs ettei talvekski.

hu1.jpg

Sit taas kokeilin yhtlai juttuu, eikä se sit ollukkaa oikeest nii kivaa, ku miälessän miätin. Tul iha liija reikäst.

hu2.jpg

Virkkasin sit toisen kiarrokset osaks pääl, ni tul vähä täyteläisemmäks.

hu3.jpg

Ehkä se tulee käyttöhö, ehkä ei.

pontso.jpg

Pontso ystäväl.

torkku1.jpgtorkku2.jpg

Torkku valmistujaislahjaks.

torkku3.jpg

Sit pitäs tehrä terassil kuus piänehköö vilttii. Kaks ojjo valmiin, kolmas teon al ja loput sikku ehrin. Jollei tänä kesän, ni sit ens kesän.

torkku4.jpg

Teen kaikist suurimpiirteis saman kokkossii, mut eri näkössii.