Jahas, ny ei ol muakkaustoimintoikaa plokis lainkka. Meinasin lisät muutamalt päivält kuvei, mutten sit lissääkkää... Hö! Uurellaissii onkelmii näyttää tuleva jatkuval syätöl. Kattotaa, kosk onnistuu. - Noh, uus yritys toisel selaimel, ja nyt näkkyy. On tää kummallist, kuulkaa!


Fix käväs (perhees kans, tiätty <3) taas viihryttämäs meittii ja antamas kaikellaist uut viriket muil. On se vaa nii reipas katti, että!


Aamusel, ennenku moksut heräsivä, otti Kadiki olkkaris rennoste. :)
 

Resupetteri alkaa taas olla pikkuhiljaa pesuvalmist kamaa. Näät kosteet kelit eivä tosiaankaa tee hyvää turkil.


Aurinkonsäteist otetaa kaik mahrolline irti.


Kössi taas oottaa, et kissa (joku niist) tulis kulman takkaa esil. Jos tilaisuus tulee, ni käyp pelästyttämäs - ja kissat kyl toimiva samoin toisteppäi välil. =)


Mimi oottaa pääsyy seläntaa, ku olin virkkailemas.


Sit tul jottai ohjelmaa, mitä Mimi jäi kattomaa. Seuras hyvin tarkkaa asioitte laitaa. Olispa kiva pääst tonne aivokoppaha kuulemaha, mitä oikkee menost aatteli. Joku pätkä uutisist se tais tosakohti olla.


Ja toine töllön tuijottaja. Luantodokumentis ol virtahepoi jossai joel pärskimäs ja Susu jäi niit tuijottelemaa oikkee silmät lautasin. Heh!


Mut sit taas nukututti. Mimin korva näkkyy taustal.


Haukotuttaaki tää homma tääl hiljases torpas välil...


Täsä loppuhuv viäl toi alkuperäne kuva muakatuv viäree. Onha niis eroo. Mä tykkään siit, et jos kuvat ova suaraa "kamerast ulos" -laatuu, ni ok, ja jos niit muakataa, ni muakataa nii, et selväste näkkyy et niit o muakattu.