Tää viikolloppu alkoki jo helatorstaist, ku pirin perjantainki vapaat, ja saatii pojat meil.

po1.jpg

Nyt on Artoki uskaltautunu jo lähtemää ilman tukee kävelemähä, ja hyvin hää meneeki. Jopa meijä kallistuvil lattioil ja erilaiste lattialistoje ylitte. <3 Yks ilmapallo ol viäl vapust tallel ja se sai kyytii. 

po2.jpg

Nipa tek "ruakkaa" (leekoist makkaroit) ja Arto sit kokkaili niit.

po3.jpg

Pikkase aurinkoki näyttäyty, vaiks pääosin ol melkose hämärähyssyy ja sateitaki saatii. Ei tarjentunu istumaa hiakkalaatikol (mää siis, täm mun lunssan kans), ni Islan lenkit hoirettii, ja muuto pysyteltii aikalail sisäl ny täl kerttaa. Nipaa nauratti ajatus "ulkovessast", ku Isla hoitaa näät hätäs ulos, eikä sisäl, niinku ihmiset.

po4.jpg

Mut reippaanaha näät pojat ain o Islan kans ulos lähtemää.

po5.jpg

Sit eilä saatii puusouvihi vähä miäsvoimii, ku poika tul ystäväs kans touhuumaa meijä mettähä. Siin ol piänii miähii ja isoi miähii sulas sovus. Marjapiirakka ja vaniljajäätelöö. Sahaa pit hualtaa, ja tavaroit raijat paikast toisee, mut sikku homma läht käyntihi, ni tulost tuliki sit melkomoist vauhtii.

po6.jpg

Tää mettikkö sähkölinjan alle on syntyny iha muutamas vuares ja nysse osin osuu jo johtoho, ni pakko ol tehrä jottai. Melkkestäs nii tihee mettikkö, ettei sinne ol enää eläimekkää tykänny mennä.

po7.jpg

Ja nysseo sit paljaana! <3 Toki siäl ov viäl siivottavaa. Saaraa klapei ens talveks, oksasilppuu vähä sinne tänne pihal, kuha ny saaraa enerkkiaa jatkaa. Varsi hyväl tolal tää homma jo, kun reippaat miähet pari päivää ahersiva.

Ei ol tullu kuumet, eikä lihaskipui, mut ääni lähti ja väsy on erelles kova. Eli ei ol lunssa hävinny viäläkää mihinkää. Vähä paremmi kuulen jo, et kyl se Duact auttaa. Must ei ol ollu mittää appuu ny täs pihahommas, eikä paljo muutonkaa. Isäntä hoiti ruakapualenki grillailemal, et mä vaa lähinnä katoin ja siivoilin pöytää, ja siin se.