Se näyttää, että talvi tosias tul jo. =) Its´te tykkäisisi, et jäisiki. Loskaa ja sohjoo en kaipaa yhtää. Hämäryyrest seki hyäty, et valot ja kynttilät tuava tunnelmaa iha eri taval ny.

lumi.jpg

Lumenki satamine sykährytti syränt jollai taval, ku tuntuu et monen vuaten ei täälpäi ol lunt ollukkaa, lainkaa.

ky2.jpg

Ledit ja kynttilät saava usseste palaa. Nautin.

verho.jpg

Tuulal täsä kuva rappuvirkkuust. Lisätty siis myähemmi. Estää vähä lämpimän ilman kulkuu yläkertaha näi talvisaikaan.

ky3.jpgtakka.jpg

Puhumattakaa takast, ku yritetää vähä säästää noitte pattereitte porotukse hinnoilt. Onneks puut riittää.

ky1.jpgisa2.jpg

Omaa isää käytii juhlistamas jo tosa viikol. Oltii vähä isommal porukal kool, yhres. Viikolloppusi tuntuu, et kaikil o niimpal ohjelmaa, et vaikeet löytää yhteist aikaa.

kiina.jpg

Ja samal sit saatii veljelt Kiinantuliaissii. Iham mahtavan soma pikkupurkki "rutinateet". Ei olla viäl maistettu, mut jossaikohtaa taatuste. Näis erillaisist peltipurkeist tykkään muutenki kovaste - ja mineistäki - ni täsä on ne molemmat ihanuuret yhres. 

isa3.jpg

Isäntää varte askartelin eile leivokset, et saatii tänä aamun sit juhlistaa plikan kans isämpäivää. Eilä ol poikaki morsmaikkus kans käymäs ja syättii isännän tekemii pitsoi. Kuvanki otin, mut se om mun kännys, ni en saanu ny tähä. Kivaa ol, ku saatii koko porukka koolle! Aika harvo sellast nykysi tapahtuu, ku kaikil o niimpal kaikkee omaa ohjelmaa, ja osal ku ei ol omaa autoo, ni tarvii ain kyyrin.

isa4.jpg

Leivoksihi laitoin kuningatarhilloo rahkaha ja siv viäl hyyrykeainet, et pitäs kasas pyssyy. Toimi! Sulaa suklaat sit päälle. Vaiks on suus sulavaa kakkuu ja rahkaa, ni silti ol melkose täyttävää - ainaki näi aamuseste, ku ei normaaliste ol tottunu siihe aikaa viäl mittää kaffen lisäks syämää. Mut oliha se ihanaa saara istuksii rauhas köökim pöyrä ääres yhres ja höpötel menemää! <3

Oikke nautittavaa ja rentouttavaa Isämpäivää kaikil!