Vähä jännitettii porukal, et millane keli saaraa, ku joka päivä ereltäväl viikol säätiarotus näytti erilaist säät lavvantail: hellet, vet, ukkostaki. Lopultas ol vallam mainio abouttiarallaa parikyt astet, pualipilvist, et aurinkoki pilkistel. Kosteuski ol hävinny ja ol helppo henkittää. =D

el01.jpg

Het ensmätteks tul tällane hauska valoheppu-panda vastaha, ku paikal saavuin. =D Ihana!

el02.jpg

Ja mökkihä on se sama ku ennenki. =) Tuttu ja turvalline.

el05.jpg

Mukan mont sukupolvee. <3

el04.jpg

Tervetulomaljat, tiätty, pit olla.

el03.jpg

Herkuil alotettii, et o kisailles sopivaste hiilihytraattei pohjal! ;) Nam! 

el06.jpg

Täl kerttaa mukan ol Luna, siskontytön perheen koiruli (koht heil onki sit jo kaks koiraa, ku ensviikolloppun tulee uus "pikkuriiviö" taloutehe mukkaa). Saa luna hoivattavaa.

el08.jpg

Vanhempie Vilpertti-kisu kans käväs ain aika ajoin rapsutukset hakemas. <3

el07.jpg

Näät kesäkisatha ain sit erellisev vuarev voittaja suunnittelee ja järkkää, vaiks muute nyyttäriperiaatteel mennäänki. Tälkerttaa ol joukkuepelei, purotuspelei ja lopult sit se finaali ku vaa kaks kisas voitost. Ja kiitokset päivän järjestelyist ja suunnittelust täytyy laittaa tähä veljel vaimos kans het! Ol kyl niimpaljo vaivaa nähty, ettei mittää määrää! <3 Kaik suju nii mallikkaaste, mut rennoste, ettei mistää voi valittaa! Ei ollu ees pahemmi itikoit kiusaamas, mitä ny muutama yli-innokas amppari. Mut kettää ei joutunu pistoste uhriks.

Enste ol minuutti aikaa askarrel paperilennokki ja sit pareittai ryhmittäi kattottii, kenen lennokit lentää pisimmäl. Aikas monel lennokki pyärähtiki ympäri ja palas lähtöpaikkaas, tai jopa vähän taaemmaski. Hauskaa ol! Puuskane tuuli toi oman jännyytes tähä puuhaha.

el09.jpg

Sevverti aurinkos ol lämpöst, et karvaset otukset ja suvun pikkune osasiva pitäytyy vähä sentäs varjos.

elk11.jpg

Mölkkyy joukkueittai. Tääki on ain sellane takuuvarma hauska seurattava. Vaik ny oliki vähä nopeutetut ohjeet, ettei men yän yli kisailles. =P

elk10.jpg

Joukkueil tääki, kahrel tikal pit saar ilmapallot puhki. Yllättäväv vaikkia tehtävä.

elk12.jpg

Tualit kulki sopivaste menos mukan ees-taas, misä kullonki oltiinki. Ja ku ei ollu itte kisailemas, tai ku ol taukoo eri lajiev välil, ol hyvä vaa oleilla ja nauttii.

elk13.jpg

Joukkuekrokettii...

elk15.jpg

Tikanheittoo...

elk14.jpg

Pictionaryy, Trivial Pursuittii...

elk16.jpg

Petanquetta...

elk17.jpg

Ja loppuviimeks kahrev viimisen kisailijan keske: palapelin kokkoomist. Sehä se vast oliki haasteellist ja pulssii nostattavaa! <3 Ja mä sit kahrel palasel voittajal hävisisin. Huh! Nauraa täsä on saanu! <3

elk18.jpg

Ei tullu kisat ens kesäks meil, viäl. Jos ens kesän sit voittais, oikeest. ;) Täsä kolme parast, mä siis se toine. <3

elk19.jpg

Syätyykki tuli!

elk20.jpg

Namskis!

elk21.jpg

Ja vanhukset mun sisaruste perheitte kans sit ottiva ja yllättiväv "vanhanki". Oon yrittäny kaikil sannoo, ettev viät muv viiskymppissii, mut hehä päättivä toisin. Itkuha siin tul... Voi, ihanat rakkaat! <3 Kiitokset myäs tätä kaut kaikil! Vaikkemmää viäl vähää aikkaa sentäs viiskymppine oikeest olekkaa.