Sain isännänki lähtemää markkinoil, vaikkei yleensä ol mikkää menijä. Käytii plikka nappaamas matkalt mukkaa ja ajettii vähä lähemmäs menoo ja meininkii, vaiks silti vähä jouruttii kävelemää. Mut mikäs siin, ku ol nii kaunis päivä. Ei liija kuuma, ei liija kylmä. Tuuline kyl, mut sekää ei haitannu. 

ma1.jpg

Siinähä se seisoo, kirkko jämäkkänä tapahtuman viäres.

ma2.jpg

Iha järkyste väkkee, ja sit näit esityksii siäl välis, et ahtaaks meni tila välil. Hauska, ku panostava, mut voisis jättää tilaa vähä liikkumisillekki. Jokane esitys ku kummiski jonku aikaa kesti. Jos olisis ollu rajattomaste aikaa, ni näit olis kivamp seurat.

ma3.jpg

Ei tullu näppäiltyy tavallist määrää kuvii, ku ei tahtonu ees pääst kojuije tarjontaa paljoo kattomaa, niimpaljo ol ihmissii. Toivottavaste ihmiset myäs ostiva jottai. Me ainaski hoirettii oma osuutemme. =)

ma4.jpg

Molemmil pualil Aurajokkee kojui ja vaiks mitä kivaa tarjol. Me syättii, ostin pannunalussii, kissapillikaulakorun, käsintehryn kiärrevihon ja pikkuruiset talvitöppöset. Ol kyl ihav valla kiva kiarros, mut olisisiv viäl enemmänki käppäilly, jos isäntä ei olis kyllästyny toho ruuhkaha. Käytii viäl Pinellas jätskiannokset syämäs ennenku lährettii kotimatkal. Nam! Viätii plikka kottii ja sit koton koirie kans lenkil. Se se meil aikatauluttaa paljo menoi.

a.jpg

Lisään viäl tän kissapillin kuvan tähä, ku en heti tajunnu. =D Joo, tätä siis koirat tottelee, mut se on kissan näköne. Eli käy ihan korust kaulal. Ei sitä heti pilliks älyä. Paitti, että Isla ojjo tajunnu sen ja usseste tulee lua vaikken mittää pillittelekkää, kuhav vaa näkkee, et otan pillin esil. =P Hassu!