Tätähä tää, saamattomuut yhä. Viätettiihä me pääsiäistäki, vaihteleval porukal. Serkkupoika ol koko pääsiäisen meijä seurana, sit pojan porukka sunnuntain ja maanantain plikan poppoo. Sellast mukavaa, rentoo yhresoloo hyvän ruuvan kera. Ja kauniis kelis!

paa2.jpg

Taas men kuvat sekasehe järjestyksehe, mut ei annet sen häirit. Jälkkärinä pääsiäisrahkaa, pashast tai mämmist ei kaik nii välittäny. Tuli tällastaki sit tehtyy ekaa kertaa ja kylhä se näytti kauppas tekevä.

paa.jpg

Kaikkeist perinteisint pääsiäisruakkaa, mitä joka vuan jossaikohti pääsiäist syärää; eli linnumpesii ja spakettii. Tiätty salaatin kera. Lastenki suuhu hyvi sopivaist vattantäytet.

paa3.jpg

Ja keli ku salli, ni isäntä vei pojam porukan piänel ajelul meijä Karkil. Pikkuplikka meinas, et "ol se vaa kiva ajella lentävän leppäkertun kaa".  =P

mysteerikukka.jpg

Simmää bongasin meijä tiäv viarustalt kasvin, mitä siin ei ol aiemmi kasvanu. Ettimisej jälkkee selvis, et se o kevättaskuruaho. Hauskan näköne kevätpiantareen raikastus, muuto viäl nii harmaas maas. Mitä ny noit leskellehtii jokune ol kans lähistöl.

paa4.jpg

Maanantain sit syätti lampaan putkipaistii lohkoperunoitte ja salaatin kera. Pikkumiähel ol omat eväät.

paa5.jpg

Plikka toi niim maan hurjan ihanat, kauniit ja maukkaat leivoksekki tullessas, että! <3

paa6.jpg

Ja sit ol tiätty aikaa vähä tutkii, mitä lelulaatikos löytyykää. Myähemmi sit kotiutuva ja serkku pääs samal kyyril kottiis, ni ei tarvinnu pyhäpäivän bussiaikataului selvitel. Täält o pyhisi koviv vähä linjoi Turu suuntaha.

paa7.jpg

Ja siv viäl plikan bongaama puine vuaresoffa haettii Mathildedalist, ni saattii pitkäst aikkaa täytet olkkarii. Ei tartte kaikkie istuskel köökin tualeis enää. ;) Pari pikkast nojatualii ku viäl löytysisis jostai, ni alkais olkkaris taas olla ne kalusteet, mikkä katton sinne kuuluvanki.

Eilä tul kans reissattuu, mut siit sit oma päivitykses, kuha ehrin ja jaksan. Nautitaa kevääst!