Meinasin, et heitän ny kerral kaik kuvat, mikkä jo jääny varastoho, mut ei siit tul mittää. Heitim paljo jo kokonas poijes, ku tuntu liija vanhoilt asiat ja silti jäi viäl jottai jäljelki, josko jossaikohti tulevaisuures voisis johonki välihi niit heittää. Ehkä.
 

 
Kuvii o ny vanhal ja uurel sulas sekasotkus. Tää yl oleva o uurel. Jotenki se ottaa tosi terävii ja sellasii "kovii" kuvii. Ehkä se aikaa myäte tasottuu. Näkyy kyl tää ero vanhan ja uurev välil aikast selväste. Jännää se o ollu kokeil kaikellaist, mihi tää uus pystyy, mihi vanhal ei ollu toiveitakaa. :)


 
Sateit o tullu sillee tasase epätasaseste, et varmaa hiuka joka päivä. Maavviljelijät eivä taatuste tykkää. Mut samate ku o illat pimentyny, ollaa taas alotettu polttelee kynttilöit. Viäl vaa ulkon, ku sisäl tuntuu viäläki oleva liija kuuma, ettei lisälämpöö kaivat.


 
Hämäräperäst touhuu. =D


 
Tykkään kyl.


 
Vanhal kameran yriti ottaa täyskuustaki taas kuvaa, mut jotenki se vet kaik kuvat iha liija valosiks, eikä sääröt auttanu mittää. Se vaa vet automaattiasetuksii pääl, mihi ei enää mikkää auttanu. Rikki, mikä rikki.


 
Mut kuutamo ol kaunis silti.


 
Fixin touhuiki löytyy.


 
Kamut.


 
Rentoiluuki välil.


 
Ja jos meitti muut tassuttajat orottava iltanaksui, ni nii tää pikkanenki. =P


 
Kissi seuraa tarkkan, et jos Fix saa jottai, ni...


 
Ja kuvauksii soffaltaki.


 
Grillimestari puuhissas.


 
Naminami lohta - ja maistuu muute makosalt omam maan perunoitte kera!


 
Pörrö.


 
Lenkeil ei ol kovi usseste tullu kameraa otettuu mukkaa, jatkuvan satteenuhan takii, mut joskus oon silti uskaltautunu.


 
Kovaste ei värei enää luannost löyry, maalläheissii kyl; vihreet ja ruskeet paljo. Ja alkaa vähän keltastaki tulla sekaha mukkaa.


 
Osa pelloist ajettu, osa viäl puimat.


 
"Taas se huitoo sen kameran kaa!"...


 
Joulust ristipistotyät alotin. Se o aika isotöine, ni toivon, et ku näi ajois alotan, saisisi sen ajois valmiikski. Pit testat lähikuvie ottamist uurel kameral. Toimii!


 
Siit se lähtee! Kiitos viäl oikkee kovaste, Päivi! <3


 
Yks lämpöne aamu lährettii kameran kera lenkkii tekemää, ja grillim päält nous höyryy. Yritin sitä kuvat, mut se ottiki sen sit sateenkaareks. Heh! Sitä ei paljaal silmäl huamannu kylläkää. Aikas jännä!


 
Valmiina lähtöön. :)


 
Eipähä asut taajama-alueel. Heh!


 
Vanha Postitiä museosiltoines o aikas piilos tiäv viärel. Ei tainnu viime kevään yhtäkää luakkaretkee sinne tehty, niinku aikasempin vuasin. Tiär sit miks.


 
Ja siällähä se torppa aurinkompaisteest nautiskelee.


Kuim myäs itte kukin omal taval siäl sisäl. =D