Kesä ja kärpäset. Suamen suvi tosin aika usseste vaikuttaa viileelt - tai märält ainaki. Tää kesä varsinki. Mut seinäremppaki silti pikkuhiljaa etenee, vaiks sääherra ei oikkee suasiolline ol ollukkaa.

burger.jpg

Ja on sit jossaikohti isännäl miälitekojaki tullu. Täsä yhrellaine uurastus. Sämpylätaikina, jauhelihapihvitaikina, toine uunihi, toine paistimpannul - ja herkkuu tosiaa tul. =D

piha02.jpg

Tänkesän maariankellot ova aiva hurjan kokkossii. Isoiha ne ova ollu aikasemminki, mut ei näi isoi - ja korkkioi.

piha01.jpg

Pörriäisekki tuntuva oleva tyytyväissii. =)

re01.jpg

Tellingit seinäl saattii vähä sateellaki, mut lautoi ei oikkee voi märäl, tai ees pahemmi sateenuhal, ottaa poijes, ku siäl al o sit het eristeet. Pitää ain oottaa sellast aikaa, ettei tee lissää vahinkoo.

re02.jpg

Eka linja alhaalt ylös tehty. Seuraavan linjan "onkelma" o ikkunan irrotus ja toisen asennus... Puuhaa riittää.

uniset.jpg

Tassuttajat ei kopsutuksist, kolinoist, nitinöist ja natinoist, mitä seinän purustaki sisäl kuuluu, millänsäkkää.

susu.jpgkisut2.jpg

Pojan kisut, Jekku ja Tuittu, ova ny meil, ku heil kans o remppaa menos. Betonihi liimattuje tapettie irrotus ei olekkaa iha helppo homma. Mut iha mukavasteha meil o tääl kisuje kans menny. Serkku ku o rempas auttamas, ni o saanu jakkaa huaneen karvaste viaraitte kans, ja sopuha sitä sijaa antaa. =)

kisut3.jpgkisut5.jpgkisut4.jpgkisut7.jpgkisut6.jpgkisut8.jpgkissi.jpg

Sikku tota tikkurääpet ja sahampuruu o nyssit piha "täyn", ni Kissihä sit sitä turkkiis nappaili takuttamaha. Leikkasin melkose lyhkäseks ton turkin ny, ni ei iha nii helposte jää kii enää. Kissi ei tuntunu oleva operaatiost millänsäkkää.

kissi2.jpgkadi.jpg

Ja mitäs sitä ny muutakaa paljoo kesäl touhuis, ku rentoilis! <3