Hohhoo! Ei sitä niiv vaa plokii päivitet, kaik suunnitelmat vähä asioitte kokoomisist ja eriksee laittamisist sum muist "hianouksist" menee piälee, ku ei saa joko kuvii tai sit tekstei niihi kuvii, mikkä suastuu lataantumaa, laitettuu. Noh, ei oo uutta tääkää - enempi sääntö ku poikkeus nykyää. Onks tää tätä nykyajan "kehityst"?

bolero1-normal.jpg

Käsitöit on kans tullu tehtyy, nykku ei lankast ol pulaa. :) Ittellen tein iha simppelin aina-oikeet boleron, mihi sit kiinnitin frillahuivin etumuksehe kii.

bolero2-normal.jpg

Sitä ojjo testattukki - ja toimi hyvin lämmikkeenä tuulen tuivertamas illas. Ja on kevyt, mahtuu piäneen tilaha, ni helposte kulkee mukan iha käsilaukus.

bolero3-normal.jpg

Erellise innottaman tein sit vähä piänemppää kokoo olevan boleron saman ireal.

bolero4-normal.jpg

Eri värist vaa, niinku näkkyy. Luannovvalkost lankaa, näyttää vähä pimeelt nää kuvat...

frilla1-normal.jpg

Ja sit erillaissii "irtofrilloi". Musta-harmaa-valkone...

frilla2-normal.jpg

... ja iham musta.

torkku1-normal.jpg

Torkkupeitto.

torkku2-normal.jpgtorkku3-normal.jpgpeitto-normal.jpg

Pikkutorkku.

tukka-normal.jpg

Hiuskoriste frillast kans.

taulu1-normal.jpg

Ihana puketti tuli tos vähä aikaa sit kotti kans. Nii meinas itku tulla, ku tän livenä näin. <3

taulu2-normal.jpg

Meijä monivuatine kokoompano moksuje aikuistumise kynnyksel maalattun taireteoksen.

taulu3-normal.jpg

Upee taito saar jottai tällast aikaseks. Itte oov vaa haaveillu ja haaveillu, mutten oo koskaa uskaltanu lähtee oikeest toteuttamaa ajatust.

taulu4-normal.jpg

Oon vaa NII onnelline, et tää ny om meijä seinää koristamas!

sima-normal.jpg

Isäntä innostu tekemää satsin simaa. Iha on raikast hellejuamaa tääki, juatavat ku tekkee näil keleil kauppas kummaste.

piirakka1-normal.jpg

Meil o ollu  jo pitkään tarve ostaa uus jääkaappi, mukku tuntuu, et kaik meijä jääkaappirakoho mahtuvat laitteet maksava samav verran ku kokopitkäjääkaappipakastin yhristelmä, ni ollaav vaa venytetty ja venytetty sitä hankintaa. Nyssit ryhryttii ajatuksist tekoihi ja oliha siin sit oma hommas, et löyty sellane, mikä mahtuu meil olevaan koloho. Nii, ja sit pit tiätty yrittää käyttää kaik mahrolliset kamat sekä jääkaapist et pakkasest poijes sen muutokse ajaks.

piirakka2-normal.jpg

Tein isoon lasagnevuakaha kolmen lehtitaikinapaketin, parin wokkivihannespussin, sipulin, paprikan, juustollopun ja mitähäv viäl, verra "piirakkaa". Iha siit tul syätävää ja sain upotettuu melkoseste kamaa poijes kaapeist. Eikä tarvinnu käyr kaupas mittää lissää hakemas. Noh, olisisin kyl laittanu joukkoho vähä riisii, jos meil sitä olisis ollu, mut se ol huamaamat ehtiny loppumaa. Sen takii ei kuitenskaa kauppoihi lähretty. Iha ol syätävää!

ke1-normal.jpg

Isäntä katto, josko olisis pitäny jollaitaval saar levennettyy tota meijä kaappiaukkoo, sillee noppeeste ja näppäräste. Mut hylättii se ajatus sit lopultas kummiski. Liikaa epävarmuustekijöit ja osatekijöit monimutkaistamas asiaa, ni vaiks leviämmä kaapin olisis saanu halvemmal, ni siit olisis tullu lopultas iso remppa, ennenku olisis sopivaist tilaa sellasel saatu aikaseks.

ke2-normal.jpg

Samal sit irroteltii kaappie päält listoi, ni saa sähkömiäs sit enempi tilaa, ku laittelee johtoi uusiks jossaikohti.

imuri-normal.jpg

Ja vihroste viimei saatii aikaseks hankkii myäs se uus imuri. Vau! Se onki nii tehokas vehje, ettei mittää määrää. Meil o muuval ku köökis viäl vanha muavipäällystetty pinnote lattioil, ku ei olla saatu aikaseks sitä isoo remppaa (lattioitte uusimist ja seinie suaristust) ja täähä vetää ne muavimattoje saumatki sisääs, et siin ei mikkää liima enää näyt auttava. Ja ekan alakertakiarroksej jälkkee, ku sitä enne ol vanhal koneel imuroitu (yritetty), saatii säiliö jo pualiks täytee, et kyl se vaa sitä roskaa tehokkaaste löytää. Ehkä vähä liijanki tehokkaaste meijä olois, mut täl nyssit mennää. Ehkä se lattiaki tulee lopult uusittuu sikku om pakko. =P

kukat1-normal.jpg

Kivaha se om myäs keräil omast pihast kukkii maljakoihi terassei koristamaha. Sateet ain välil näit "kiusaava", ku ukkossii pyärii vähäv välii ja rankkasateet osuu kohral sitämyäte, mut ei annet niitte haitat.

kisut-normal.jpg

Kamut.

kuu1-normal.jpg

Kuust muutama kuva.

kuu2-normal.jpgkuu3-normal.jpgkuu4-normal.jpgkuu6-normal.jpgkuu5-normal.jpgkuu7-normal.jpgvahti-normal.jpg

Tällane ovivahti meil o usseste orottamas kuistil, ku tullaa koirie kans lenkilt kotti. Joskus siin o Susu mukan, jollei ol ollu lenkil meijän kans.

terassi1-normal.jpgpiha_vadelmat-normal.jpgfix-normal.jpg

Viikonloppun ol nuariso meit kans viihryttämäs, Fixun kans. Fix halus selväste kans telkkaha välil. :)

fix2-normal.jpgkissi1-normal.jpgkissi3-normal.jpgkissi2-normal.jpglalla1-normal.jpg

Sit saattii veljem perheen Lalla-cavalier meijä seuraks viikollopuks kans. <3

lalla2-normal.jpglalla3-normal.jpglalla4-normal.jpglalla5-normal.jpglalla6-normal.jpg

Kahre kerroksev väkkee. Lalla meinas jossaikohti, et hän ei enää lähre kopist ulos, ku huamas, et Mustis ol menny sinne silvälil, kun Lalla ol muuval. Ei Lalla kissaa kopist poijes ajanu, mukku kissa läks, ni asettu sinne sil asenteel, et "Tää om mu!" =D Noh, ei sit kauvaa jaksanu siäl köllii kummiskaa. Kuuma tais siäl tulla.

Mut ihan kiva viikolloppu, vaiks vähä jäi markkinoit näkemät ja kokemat. Niit ny taatuste tulee lissääki, viäl tänäki kesän, ni ehtii viäl.