Me mittää puutarhajuttui, eikä ainakaa esikasvatet mittää. Aika ja energia kummiski menee taas remointeis ja pikkufikseis, et saatais rakennuksii kuntoho. Joo-o!

a.jpg

Ollaa osteltu jos mitä siämenii, mitä saa maaha laittaa, kunha ny lähemmäs kesää päästäisis. Taimilistaki kasvaa koko aja. Ja nää tomaatit kasvava kans. Pistin tänäpe taas lisää erotelle tost "kimppakivast", jos iha muutamal hiuka kiinnostuneil näit kans lykkäisis. Ei tunnu oikkee pihvitomaattie ystävii oleva lähipiiris. Pitäsis ol niit pikkussii. Ei mekää näist välttämät sattoo saara. Ei ain onnistuta, tai aika ussestekkaa ei, mut kiva se o ain yrittää kummiski. ;) Kasvarii ku ei ol, eikä iha heti tulekkaa.

Ja ihav vaa tiaroks, et noist koronarokotteist ei meil kummallekkaa isännän kans ol tullu mittää oireilui. Mitä ny yäl pittää vähä siirtyy sen pistoskärem päält poijes, jos osuu pahaste alle, mut siin se. Ollaa päästy helpol. Mut suurin osa rokotetuist on ollu "oireettomii", vaiks joillekki voi tulla isojaki oireit. Niihä se vähä kaikis lääkkeis o. Vaiks ihmissii ollaa, ni silti jokane omallaine yksilö kummiski.