Eihä täs meinaa millää ehtii kaikkee tekemää, mitä pitäs, mut jottai tännekki ain välil. :)
 

 
Kävästii varsi keväses loskakelis hakemas poika armeijast - sev viimisen kerra, eli OHI ON! =D


 
Vuas sitte ol vähä erimmoiset kelit, ku poika armeijaas alotti... Kirpee pakkane.


 
Herttane armeija-nallukkaki ol pojal tarttunu mukkaa, ku sotkus ol istunu meit orottamas. <3


 
Melkosem märkkii ja lämpimii kelei sitä jo mont päivää oliki peräkkäi, ni varsi kivalt tuntu, ku yks aamu oliki varsi kirpsakka keli. Lumi ei tarttunu turkkeihi ja ku ei tuullu, ni ei tuntunu kylmältäkää.


 
Luantoki näytti varsi kauniilt.


 
Puut kuuras ja polut kuivii. Kyl meijä kelpas!


 
Kamera sit taas tilttas, ku innostusin kuvii ottamaa, ni vast lenkilt takastulles sain sen tekemää yhteistyät uurestas. Sevverti ol virtaa joes, ettei se ollu kokonas jäätyny, reunoiltas vaa.


 
Ja poseeraajat tiätty mukan - ku kerranki kamera suastu yhteistyähö.


 
Hauskaste tuntu, et aurinko osu meijä torppaha just eikä melkkest. Varjoo pihallaki, mut torppa kylpi valos. Et mä tykkään täst meijä töllist!


 
Hetken aikaa Kadi joutu olemaa töttöröpään, ku...


 
... jostai syyst alko nualemaa toist takajalan taitekohtaa nii, ettei mittää määrää. Ei siin mittää sen kummemppaa näkyny, mut punaseks ol iho menny, ku se ol ärtynyt nualeskelust - ja karvat lähti. Voitelin vähä basibactil tota, et jos siin oj jottai kutinaa tms. ni olis vähä auttanu, ja tuntu, et auttoki. Ei enää tarvi töröö suajan pittää.


 
Kissi ihmettel kovastekki tota töttöröilyy, ku Kadi pariin otteesee meinas yläkertaha rappussii kulkiessas kauhoo kissin siit yksintein lennost kuuppaha. Heh! Sej jälkkee Kissi kyl oppi sitä varomaanki vähä. Hassut!


 
Eikä se törö muute elämää miksikää muuttanu, vaiks kulkemiset tulivakki pikkase haasteellisemmiks, ni ei mikkääm paikka silti ollu pois käytöst, misä normaalistekki o oleillu.


 
Sunnuntait viätettii jutustelemal (nuarisol syränsurui), kävelyreissuil maailmaa parantae, herkutelle isännä taikomii ruakkii ja pelaille Huajuvaa Tornii. Tää on kyl hauska peli!


 
Ei sitä tornin hämmästyttävää pystys pysymist vaa saa kameran kuvaha asetettuu, vaiks kui yrittäis.


 
Ja ainaha ne sit tornit jossaikohti ales rämähtivä.


 
Isäntäki tarkkan, et saa palasem poijes tornin kaatumat. :)