Sisarusperhe-porukal kokoonnuttii tänäpe ja meniki aika hurjan noppeeste. Tehtii duchess potatoes piäne treenirupeemaj jälkkee. Eli syättii "uunimuussii" melkkest koko alustava viikko, mut iha hyvältähä se maistu. Ja keksittii, mite pysyvä kasas ja miten kuvio säilyy, eikä lössährä, niinku ne ekat. Jollei ohjeem mukkaa ny mentykkää, ni mentii meijä uunin vaatimustem mukkaa. =) Alkudrinkkin tarjottii synnitönt Moscow Mulee, inkiväärist juamaa. 

ke1.jpg

Nauram paistii, kastiket, keitettyi porkkanoit ja papui, salaattii ja yorkshiren puddinkei pääruakan. Vähä aikkaa täsä pähkäiltii, et mite saaraa kaik lämpimäks yhtaikkaa, ku puddingit ja perunat pit molemmat olla uunis. Paisti ol enste pannul paistettu ja sit keitetii kypsäks ja siit liämest sit tul kastike pohjaki. Mut onnistuha se lopultas. Meil on kyl niiv vähä tota laskutilaa köökis, ku jottai tehrää, et ain ollaa isännä kans törmäyskurssil aika ajoin, ku pittää siirtää toissii juttui toiste alt poijes, et saa taas jottai tehtyy. Mut sopu sijaa antaa. 

ke2.jpg

Jälkkärin rahka-bannoffeet (keksii, kinuskii, banaanii, rahkaa ja kermavaahtoo) ja minitorttui kaffen kera. Iha tul astiat tyhjiks, et maistuvaa tuntu oleva. Hiano juttu! Ja samal höpöteltii menemää, tiätty, koko aja.

ke4.jpg

Olkkaris ku ei ol ollu soffaa eikä nojatualei enää pitkii, pitkii aikoihi, ni miähet siirty köökkitualeines sinne telkan ääree ja naisväki nouski yläkerra aulaha höpöttelemähä. Nythä täsä mahtuu kivaste olemaa, kun ei enää se meijä parisänky viä tätä koko tilaa. 

ke3.jpg

Ol kyl nii kiva kokoontumine, että! Ja tuamissiiki saatii vaiks mitä. Herkkui syämisin ja juamisin - ja siv viäl ihana kukka-asetelma; tulilatvaa, vehkaa ja murattii. Toivottavaste saan pysymää henkis. Ja toi IHANA pöllö! <3