Saatii plikampoika meil yäks hoitoo, ku pitivä "parisuhreaikaa" ite. =) Nii sitä pittää! <3

niilo1.jpg

Matkasänky pystyyn ja siit tulee iha hyvä, turvalline leikkikehä. Siin viihrytää hyvinki sil välil, ku pittää jottai muit askareit tehä.

niilo2.jpg

... ja nappail välil tirsoi. <3

niilo3.jpg

Ikenii o alkanu selvästi kutittelemaa ja jottei omii nyrkkei koko aja mussotet, ni purulelu näyttää hyvi "maistuva".

niilo4.jpg

Värit kiinnostava ja piirrettyy tää pikkumiäs jakso yllättävänki pitkään seurat. Ja kova into olis pääst istumaha. Vatsalihasliikkeit tulee kovaste tehtyy, ku yrittää pittää toist enemp "kuppiasennos" ja tää nostaa ittes siit ylös. Sellast treenihä se o. Piänest alkaa. =D

niilo5.jpg

Illal ol vähä ilmaa vattas ja tul itkuki, mut muutama kunnom paukku, ni unekki maistusisiva. Ja aamul valmistauruttii sit jo ulkoilul hetimite aamiaisej jälkkee, ku isäntä viäl nukku. Täl kerttaa jätin kyl koirat kotti ja ihav vaa Niilon kans käpyttelin.

niilo6.jpg

Lunt o pikkase, mut vähä saisisis lissääki tulla. Oliha ihanaa! Ja plikam perheen kans sai viättää vähäse aikaa kokonaa kahten päivän. Mikäs sem parempaa? Pia taas uurestas!

linnut.jpg

Poikaha nukahti uurestas tonne vaunuihi ja nostin sev vaa terassil, ku kipasin mettärreunas pissattamas koirat siin aikani kuluks, lisäiliv vähä siämenii ja pähkinöit linnuil ja heitiv vähä lunt poijes toisest kohtaa terassii. Sit siirsin vaunut kuistil ja availin vaatetuksii, ettei pojal tulis iha liija hikiset oltavat, et sai jatkaa unias viäl siin. Kesäl voisis pittää vaunut takaterassil, mut näi talvel ei oikke uskal avat tota meijä takaovee, ku ei ol varmuut, et saaraanks sitä enää uurestas kii. Ja sinne voi myäs tömähtää katolt lumii melkosel jytinäl välil, ku kuistin eres o sellane suajapaikka, mis kattolumist ei ol minkäällaist vaaraa.

Mut olipaha ihanaa!