Kivaa pikkupakkast pitäny, ja tällasen sais pysyykki, mitä ny ehkä vähäse sais lissä lunt tulla. Toiveit siis riittää ain...

kisut.jpg

Sevverti on tainnu sisäl ol syksyy viileemp, ku kissat tykkävä ol yhres koris, vaiks viäres olis toine iha tyhjän. Lämpimämpäähä se yhres.

susu.jpg

Susu on kans se kainaloine, ku tulee tuhisemaa sylihi, ku jottai koneel naputtelen (sillo ku siin ei ol papereit). Tunkee kuanos kainaloho ja ottaa tirsat.

tyo.jpg

Tarkkailee myäs tyäntekoo muute tarkkan ko porkkana, et jos tulisis tilaisuus pääst sylihi.

kurssi.jpg

Näppärii nää nykykursseilut, ku ei tartte kottoo mihinkää lähtee, ku voi vaa istuu koneel, kattoo ja kuunnel, tehrä muistiimpanoi, kysymyksii chattihi ja siv viäl saa kurssimateriaalit sekä etu- et jälkikättee. Myäs kaik kysymykset koostettun. Tykkään! Tiätty sitä tul norkottuu faces sen aikkaa, ku orottelin kurssin alkamist.

kurssi2.jpg

Tärkeit tiatoi. =D

kurssi3.jpg

Ja tyäkursseilust sit vapaa-ajankursseiluhu. Pihasuunnitelmakurssi olisis alkamas kans, mut se peruutetaa, jollei tul tarpeeks osallistujii. Se on siis ton puutarhayhristyksej järjestämä, misä oon mukan. Peukut pystyhy, et se toteutuu!

ekku01.jpg

Ekustaki viäl löyty kuvii kamerast, vaik hänethä sit sunnuntai-iltapäiväst käyttii kotti hakemas.

ekku02.jpg

Ei ol Ekul koton kisukavereit, mut täälläpähä o. =D

tortut.jpg

Meetvustitorttusii tein sunnuntain sualaseks palaks. Iha hyvii oliva, eikä mittää hankalaa tehräkkää. Varmaa tulee kokeiltuu muitaki sualassii versioit noist lehtitaikinalevyist, ku ain pakkaa vaa tekemää niit makkioit paloi. Kinkust tein viimeks muutamii, ja neki menivä alt aika yksikön parempii suihi. Mut niit tuli sillov vaa muutamii. Mult loppu marmelaati keske, ni pit jottai täytet loppuihi sulatettuihi levyihi keksii.

tukka.jpg

Tukkaki lyheni hiuka. Ja leikkuuj jälkee kävin suihkus, ni Susu ol ottanu tupsun leikkeihis. Vähä men "riipirraapi" sit seki, mut roskiskamaaha se.

tukka2.jpg

Ja tukkaaki jäi viäl jäljel, ettei kaljuus iskeny. ;)

peitto1.jpg

Vaunupeitto. Kakspualine. Pääl, nallee, isoäirinneliöist.

peitto2.jpg

Alapual sileeneuleel puuvillast, kivamp sit ihollekki, jos osuu.

peitto3.jpgsukat.jpg

Ja sukat. Pit uurellaist kantapäät opetel. Vaiks ei siint sit kummiskaa mittää isomppaa muutost vanhaha tullu.

sukat2.jpg

Mut vaihtelu virkistää. 

ekku03.jpg

Ja saatii siskolt sit koiranhoirost kiitoslahjan aiva lutune kippo. Siin voi pittää vet tai naksui, riippue mitem päi päälikippon laittaa. Kokeilen ny enste vet, ja jos Mustis alkaa täsä uimaa, ni sit täytyy vaihtaa ruuval. Mustis o siit kummalline kisu, et tosiaa nauttii välil veden kans leikkimisest. Sen takii meijä koirienki ison kippon al täytyy pittää sellast reunallist alustaa, ettei lattia lainehri.