Iham mahtavam päiväv viätettii eilä mökil isohkol porukal. Vanhukset, siskon porukkaa ja sit mä ja meijä moksuje poppoot. <3 Ja keliki suasi!

e9.jpg

Mahrollissii sateit vähä ennusteltii, mut vaiks iha koko aikaa ei täyrelt terält paistanukkaa, ni saret ei saatu. Lämmint ol.

el5.jpg

Mitä ny välil tul sempäivässii puuskii jostai yllättämää. Varsinki näit meijä kuvaussessioit. Tuuli tul päi pläsii melkosel voimal - ja tiputtel terassim pöyrilt tavaraa sinne tänne. Mut otettii kuvat silti. ;)

el6.jpg

Ruakaha on tärkee, ja ekaks näät piänemmät saiva omat satsis. Nam! Sisko omie lastellaste "ruakkijan" täsä.

el7.jpg

Ja sit oma lapsellaps saa murua maaruun. Luannos ja ulkon olles sitä pakkaa olemaanki vähä nälkäsemp ku iha arjes. Kyl ruaka vaa nii hyvält maistu!

el8.jpg

Nyyttärimeiningil mentii, eikä nälkäsen tarvinnu olla! Meijä tapaamisis ei tosiaankaa koskaa ruaka keskel lopu. <3

el4.jpg

Paljo ol Nipallekki tutkittavaa ympäristös, mut ekstrakivajuttu oli taas pallo; täl kerttaa pingispallo, mikä kopisi tosi kivaste puuta vaste. Se pisti iha hihittelemähä välil.

el3.jpg

Perhossii ol liikkeel tosi paljo, ja kukkakärpässii. Amppareitaki jonkiv verra. Terassin lautoje al vilahti vähäv välii amppareit, mut vaiks me siin pääl melkkest koko aja erilaisil porukoil aikaamme viätettii, ei mittää riitasointui niitte suhtee tullu. Seurattii tilannet kyl koko aja.

el9.jpg

Rantasauna kuumaks ja laiturilt vettee. Rantakota alkaa ol kasvillisuure piilottama, ettei siäl tullu aikaa viätettyy, täl kerral.

el2.jpg

Plikan nappaama kuva, kun olin Nipan kans laituril tutustumas. Se sit tuntu oleva kovinki kiva paikka, ku se keinu ja liikku, meijä liikkumistem mukkaa. Haasteelline käveltävä taaperol, mut hyvi hän osas sit ottaa tukee kaksin käsin, ni ei pelänny yhtää.

el1.jpg

Tääki plikan ottama kuva. Nipa heräs päikkäreiltäs ja pit kovi unipupustas kii viäl. Vähä normaalii lyhyemppii unii tul pojal, ku rattais ei varmaa ollu erkonomisest nii hyvä nukkuu ku sänkys, ku ei pääs vaihtamaa kylkee. Ei ol tottunu nukkumaa selälläs koko uniaikaa. Pupu pusutteli poskel kovi ja se ol Nipast hauskaa. <3

Kyl ol aiva ihana, rento päivä. Ei yhtää tuntunu maanantailt. =P