Vet o satanu ja ollu pimeet - ja jatkuu vaa. Ei ol tullu pahemmi sit kameraakaa otettuu käsil.

1315896187_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sevverti halusin testat tota meijä ruakaviinii, et jäti jämii yhre klasim pohjal ja lisäsi tilkan astiampesuainet joukkoho. Siis ansamiäles. Ja toimiha se.

1315896258_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ei tarvinnu kovi kauvaakaa tiskipöyrä klasii pittää, ku pohja alko ol jo banaanikärpässii täyn. Juu, ja ku ol sisäl kuuma ni meil ol akkuna ravollas - tul taas lissää kärpässii sisäl. Niit tuntuu oleva ny liikkeel iha hirveit määrii. Ei aut laitel herelmii esil, eikä kyl mittää muutakaa ruakkaa...

Mimi yrjös eilä iltasel muutamaan otteesee oikkee mustaa mömmöö. Nii-i. Ei ollu mittää koirie ruakkaa. Olkkaris o ollu kannellisis kepuis erimakussii toffeekarkkei ja ainut keino, et Mimi o siält mustaa (salmiakkii) saanu käsiis o se, et joku o heittäny jonku sellase papereitte mukan (niit ku ol kukkuralline jossaikohti pöyräl) polttokasaha takav viärehe. Se ku o koiril sallittu paikka käyr hakemas ittelles purustettavaa. No, lähinnä siis hakeva siält talouspaperirullii ja maitopurkkei ja sellassii, mut toki ottava, jos joku jottai syätävääki sin laittava sit. Ei ollu salmiakki koiram massun kestävää ja tul ulos. Yh! Pit antaa vähä maitohappobakteerii, josko se rauhottais sualistoo vähä. Iha reipas ja pirtee on kyl ja yäki suju mallikkaaste, ettei siin mittää. Hyvä ol näköjäs, et tul poijes siält mahaa ärsyttämäst. Mut ärg et tää o raivostuttavaa, ku o valehtelemat 'miljoona' kertaa muistuttanu kaikkii, ettei saa jättää mittää ylimääräst koirie syätäväks, ni silti välil löytyy jottai... Ei kiva.

No, isäntä sai ny kummiski kans laitettuu näät ahkeroimas sunnuntaiaterian teko-ohjeet omaan plokihis esil. Kurpitsakeitto ja Burgundinpata. Käykäähä kurkkimas, jos kiinnostaa. ;) Erityiseste toi kurpitsakeitto on kyl ollu yllätys mul. Piänil muutoksil siit saa pikkase erimakust, mut kummiski hyvää.