Tötteröpään huilaushetki.


 
Jummijammis tuubis - leikkihetken keskel. O-ou!


 
Lahjoi käyttöö. Valtavan kauniit!


 
Valoo kuistillekki, kaikkie koiratarpeire, kenkie ja takkie keskel.


 
Kynttilä lumen keskel.


 
Toine joulukattaus. Herkkuu on siin monellaist...


 
Flunssaaki vähä pukkaa. Onneks o lämpökamujaki.


 
"Tässä istun, kun en muuta voi"... Akkunastaki näkkyy vaa oma pärstä, ni ei ol ollenkaa hauskaa tuijotel ulos.


 
Lumitöit, lumitöit, lumitöit. Onneks poika o ollu nii ystävälline, et on kans hoitanu hommii hianoste, ettei kaik ol ollu mul. Ja iha ansaittu ollaa iltapalamme, eikös?


 
Otin kahrest kissast kuvaa, mut ruurult sit huamasin, et oliha siin sittenki kolme. :)


 
Tarkkaporkkana.


 
Ovivahti. Vaiks poika hyppää vähäv välii ovest ulos ja taas sisäl, ni silti se o paras paikka siin ove eres köllii - oma peti taitaa olla ny liija pehmee... tai jottai.


 
Aaton jälkkäri jäi tekoseltas myähemmäks, ku ei ollu jääkaapis tilaa jähmettää sitä, eikä ol sellast turvallist keppuu, mihi sen olisis voinu ulos laittaa. Mut kylhä se aika näyttää jääkaapin hyvinki tyhjäävän, juuh. =P


 
Kelpasha se sit aamiaiseks.


 
Anopil luan käytti kans piipahtamas.


 
Mahtava jouluateria saatii massuu siälläki. Isännäv veli o kans iha upee kokki!


 
Eikä ollu jälkkäreissäkää mittää vikkaa! Kiitos! =D


 
Saatii viarait torppaha kans, ku Repe-coton, alle vuasikas nuar kloppi, tul mammas (tätini) ja kummipoikamme kans kylähä. Siin ol mont viuhuvaa reuhuhäntää.


 
Valkoset palleroiset orottiva sitkeeste pöyrän al, et jottai puttois. Mut ei tainnu kyl keltää mittää purot. Hauskat kaverukset!


 
Sit Repe huamas Fixin olkkarin koris. Fix ei kyl paljoo korvias lotkauttanu, vaiks Repe vähä yritti toist jo komentaakki liikkeel. Kummalline kissa, ku olla-kölli vaa.


 
Otettii Fixilt tötterö poijes ja puin sille isännän yhrest parittomast sukast tehryn pötkäleem pääl. Ei pääs haavaas nualemaa. Laitettii katkero-spraytaki ja silti ol kova nualu pääl, ettei se vaikuttanu yhtää, ni tän sukan kans o saanu haava-alue olla rauhas.


 
Ja pitihä se sit ykslai ryhmis kans yrittää napat. Kameras mikkä liä sääröt ja ku seinät tuleva vastaha, ni kaik napsut ihav vaa oletuksel "vähä sinneppäi".


 
Mut jonkuslaissii mukavii muistoi nääki sit herättävä! =D Repe olis saanu vaiks jäär meil, on se kyl nii mainio pakkaus!


 
Ja sit ol viäl lahjapakettie avaamissiiki. Oliva nii kauniiste paketeerattui, ettei niit meinannu raaskii avatakkaa. Hurjaste kiitoksii käynnist ja tuamisist! <3