Mustis olisis jo iha oma ittes, kunha saisis ton bodyn poijes, mut ilman sitä on kiäli het haavas, kutittaa varmaa...

m2.jpg

Olipaha iha liija isokokkone toi ellän antama body. Aamul ekan yäj jälkkee Mustiksel ol "hame". Takatassut siäl etutassuje kolois, kaula-aukko massun ympäri ja koko loppujuttu sit roikkumas peräs. Ja hiakkiksel ol aamusel käytty. Pissi bodis ja alaosa saves... Reppana!

m3.jpg

Isäntä sit uhras yhre collegepaitas, tai mikä liänee ollu, puuvillaa näyttäisis oleva kummiski, ja saksasin siit hihat Mustiksen käyttöhö. Sain kaks sopivaist bodyy, ja ny o toine pesutilanteitki varte olemas. Tää ei haittaa kissavvessaskaa käymist mitenkää.

m1.jpg

Kipulääkkeen ottamisej jälkkee tää typy näyttää vetelevä oikkee kunnol sikeit, mikä o toisaalt hyväki juttu. Pitäis ny rentoillav vaa ja kerät voimii paranemissee!

m4.jpg

Syä, jua, tosiaa käy hiakkiksel, kerjää rapsutuksii, on pirtee ja reipas, haava hyvän näköne, mut tosiaa pystyy myäs hyvi nukkumaa. Ettei säpsähtele, eikä mittää. Eihä tääkää hyvimmeno takaa viäl mittää, mut ainakaa ei Mustis näyt ny mistää kivuist kärsivän. Turkki ei tykkää tost bodist, et o sen alt vähä "harmaantunu" ja hilseilee kovaste, mut siihenki näyttää auttava aika ajoin tehtävä turkkihualto: pikkune suihkaus hoitoainet ja kunno harjaus. Kuivaks täytyy vetää taas ennenku uurestas paitaa pääl laitetaa. Kaikes menos om mukan iha niinku ennenki. <3