Ei ol tullu pahemmi taas otettuu kameraa esil. Mustaa, märkää, harmaat. Nii sisäl ku ulkonki.

1316670997_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kissi näyttää viäl sentäs vähä puhtosemmalt, ku enne pesuu, mut tual loskas kyl äkkii taas ruskeeks muuttuu.

Mimi muuttu kans siit erelmenijäst perästverettäväks, ja ossaa kyl ollakki nii kärsivän näköne, että. Vatta kastuu, ja pää kastuu ja tassut kastuu. Ruaho o nii korkkiaa, ettei voi häril mennä nii kauvas tiäst ja polust ku haluisis (ku vatta kastuu) ja vet sattaa simmuihinki ja menee korvistki sisäl, eikä mikkää määrä puristeluu aut, ku vet tulee koko aja lissää. Selkä o sentäs kuiva, ku laitan puserom pääl ja siihe viäl heijastinliivin, mukku koko koiraa ei saa pussihi millää... On se vaikeet.

Ja kuisti o ain kottituloj jälkkee melkkest lainehtimas, ku tassut tua vet ja kuraa ja loskaa sisäl. Onneks o toi lattialämmitys, mikä pittää sit sen lattian kuivan, kuha vähä aikkaa ehtii lämmittämää. Pyyhkeet o märkkii ja silti koirat o melkkest ku uitettui, ku tullaa kuistilt poijes. Ei ny tippuvam märkkii sentäs, mut kyl soffa kastuu, jos siihe joku asettuu het ulkoiluj jälkkee... Tän ajan voisisi lahjottaa kyl jonnekki Afrikan kuivuutehe iha mialuuste - meil riittäis kunnon sateet öisee aikaha, eikös?

Illal nuariso käväs kaupas ja toivas sit tullessas vihroste mul hillosokerii. Eli josko täsä nyssit jossai sopivas kohtii alkaisis oikeest säilöntähommihi. =) Kiva juttu!