Ei tää päivittelemine nii helppoo ookkaa, ku itte toivois. Ei tunnu riittävän aika, ja sikku on, sit ei saa larattuu kuvii... Hö! Mut josko täsä nyssit jottai kirjottelis, ku näytti jottai kuvii sentäs ettippäiki siirtyvä. Eikä tiättykää minkäällaises aikajärjestykses, mut ei annet sen haitat.

eng1-normal.jpg

Isäntä on täsä kolme viikkoo matkustellu ympär maailmaa. Jottai kuviiki. Näät ekat Enklannist, Hullist.

eng2-normal.jpgeng3-normal.jpgeng4-normal.jpgeng5-normal.jpgeng6-normal.jpgeng7-normal.jpgeng8-normal.jpgeng9-normal.jpgfix1-normal.jpg

Fiksuki on sit nuarison kans piipahtanu. Kukkii oon siirrelly piham pualel, ni on tullu tilaa kasviev väleihi sopivaiseste kissoillekki.

herkku-normal.jpg

Täytyy saar jollailail ittes motivoituu tekemää jottai syätäväpualt, ku kertakaikkiseste inhoon ruuvallaittoo, viinerit sit jaksoin kyhät. Ja oliha ne maistuvaissiiki.

karpanen-normal.jpg

Kesä ja kärpäset. Tarkkan seurataa, et millo tulee lentäväine ulottuvil.

kevat1-normal.jpg

Iha hurjan noppiaste sit lämpimät ja kosteet kelit o saanu viherryst aikaseks luannos. Tykkään kyl, vaiks lämpötila vois pikkase alhasempan pyssyy.

kevat2-normal.jpgkevat3-normal.jpgkevat4-normal.jpgkevat5-normal.jpgkevat6-normal.jpgkissi1-normal.jpgkissi2-normal.jpgleijonankidat-normal.jpg

Leijonankidatki oon siirtäny ulos, mis tuuli saa niit vähä tuiverrel ja vahvistel vartta. Sateen lähestyes oon siirtäny ne sit katokse al suajaha, ettei sare hakkaa hentoi kasvei ihal lyttyhy.

leikki-normal.jpgmesimarja-normal.jpg

Mesimarja pärjäs talven yli kasvupussis. Kukkiiki löytyy jo.

miia1-normal.jpg

Siskol luan kipasin päiväkaffeil ja olipas hauskaa! Keli ol lämpöne ja varjoo haettii, mut jääkaffet tek kauppas!

miia2-normal.jpg

Ekku-kukkane. Varjosa ja viilee kukkapenkki ol suasittu paikka.

miia3-normal.jpg

Ja kottituamisin ol sit humalaa. Ei se kyl oikkee tykänny täst hellepäiväm muutost, mut toivotaa ny, et suastuis lähtee kasvuhuv viäl. Sain myäs vähä valkokiartoo, mikä ei ol meil oikkee maastos menestyny, vaiks ollaa paljo sitä yritetty levitel, ja se näyttää ny ainaski ruukus piristyneen ja nousseem pystyhy. Jos SE nyssit ainaski kukkis meil tänä kesän. ;)

miia4-normal.jpg

Pörri seuraa menos mukan.

miia5-normal.jpg

Ja Jaja vahti leikkimökkii. Varjos kaik koiruuret - fiksui otuksii ja tiätävä, mis kannattaa näi lämpimäl kelil olla.

mustis-normal.jpgmylly1-normal.jpgovi-normal.jpgpuut-normal.jpgru1-normal.jpg

Ja ku inhoon ruuvallaittoo ja oon yksin koton, ni yritän sit mahrollisimma helpol pääst. Tein yhten viikkon enste spakettii ja bolognesekastiket, sit samal kerral jätin vähä valmist spakettii seuraavaks päiväks, ja tein lisäks kaht erillaist pastavuakaa. Sit ei tarvinnu viikol ku heittää annoksii mikroho. Eli ei kokkaamist sen enempää.

ru2-normal.jpgru3-normal.jpgruoka-normal.jpg

Feissaris näin kuvan paprikakanammunist ja pit niit sit itekki yhten päivän kokeil. Ekast ehti vähä valkuaist valumaa paprikan alt poijes, ku en iha het tajunnu sitä painaa sevverti, et pohja paistuu kii. Toine onnistu jo hyvi - ja samaam pannuhu mahtuva nakitki, ni ei siin loppujellopuks kauvaa menny aterian synnyttämises.

sing1-normal.jpg

Isännän terkkui Singaporest.

sing2-normal.jpgsing3-normal.jpgsing4-normal.jpgsing5-normal.jpgsing6-normal.jpgsing7-normal.jpgsing8-normal.jpgsing9-normal.jpgsing10-normal.jpg

Isännän ajavviätet, origamie tekemissii. Täsä muurahaiskarhu, joka jäi sit sinne hotellim pöyräl. :)

susu-normal.jpg

Susu rankkasaret ihmettelemäs.

tanne1-normal.jpg

Mut sateitte ja ukkostev väleis ollaa ehritty pihallaki aikaa viättämää. Täsä o koirie juaksut menos, mut mun kamera ku vaa ei pysy menos mukan, vaiks mitä tekis.

tanne2-normal.jpg

Eli epätarkkaa syntyy.

ter01-normal.jpg

Terassiikaa ei olla unohrettu. Kyl sitä monesti miättii, et mite onkaa enne pärjätty, ku tällast ei ollu. =D

ter02-normal.jpgter03-normal.jpgter04-normal.jpgter05-normal.jpgter06-normal.jpgter07-normal.jpgter08-normal.jpgter09-normal.jpgter10-normal.jpgter11-normal.jpgter12-normal.jpgter13-normal.jpg

Ja mainioste se käsitöitte tekemine sujuu ulkosallaki.

ter14-normal.jpg

Ja sit oltiinki ulkoilujej jälkkee iha reporankan, kaik.

ter15-normal.jpg

Saiv vinkin, et hyttysmyrkyt poistava myäs amppareit, ni pit het kokeil. Meil on kolme näit koteloit, ja niittem pit ol talvivarastos samas paikkaa, mut yhrev vaa löysin. Höh!

ter16-normal.jpg

Mut paikka misä sitä polttaa o ollu hankala löytää, ku jatkuvaste satelee...

tipu-normal.jpgturkki-normal.jpg

Turkinhoitotuakio - Kissi melkkest nukkuu.

turva-normal.jpg

Mul ol kööki akkuna auk ja ohiajaneitte moottoripyärie mekkala kuulu silt, ku ne olisisiva sisäl tulos mettäm pualelt. Meijä arkajalka sit tul turvaha muj jalkoihi, ettei ol eturintamal, jos jottai kamalii mööpeleit pukkaa yllättäi sisäl. Jep! ;)

ukkoset-normal.jpg

Enstealkuu siirsin tosiaan sit näät vast vähä aikaa sit ulos siirretyt pelakuutki ain sateen alt katokse alle, ku ei ne olis viäl rankkasaret, saatika rakeit, kestäny.

ukkoset2-normal.jpg

Tovin  saiva vahvistuu ja sit siirsin ne taas "taivassal".

ul3-normal.jpg

Susu on kans ny näi lämpimil halunnu lenkeil mukkaa.

ul4-normal.jpg

Ja mikäs siin sit.

ul5-normal.jpgul6-normal.jpgulos1-normal.jpg

Sevverti kauva annon pelakuitte olla sisäl, et niis ol usseemppii nuppui jo orottamas.

ulos2-normal.jpgulos3-normal.jpgulos4-normal.jpg

Ja pikkuset leijonankirat siirty kans tosiaa sit sisäakkunalt pihal, ku yälämpötilat näyttävä pysyvä plussan yläpualel koko aja.

ulos5-normal.jpg

On se kyl iha hurja kevät ollu. Näi lämmint kesääkää en toivois, ja ny onjo hurjan kuumaa. Toivottavaste tää täst viäl vähä viilenis. Kasvie kukinnatki ova alt aikayksikön ohitte, jos hellet pittää koko aja. Viilees kestäisisivä pitempään. Mut joka tapaukses: nautitaa kesäkeleist, ukkoste kera tai ilmanki!