Niihä siin sit kävi, etten höyryveturi Ukko-Pekast saanu yhtään kuvii, mut hyvä kummiski tiätää, et se on yhä ehjä. Toisin kävi dieselveturil, joka lättähattujunaa vet Uurestkaupunkist Turkuu. Tasotiäristeysonnettomuus. :( (En tiär kui kauva linkki toimii, ku tuntuu osote muuttuvan tiuhaan tahtii.

juna1.jpg

Näähä nyt menee molemmat täsä täm päivän aikan, eres takasi perä-perää. Siält tullaa.

juna3.jpg

Kamalan kylmä pohjone viima osu just tähä pihal, ja asemal ol yksityistilaisuus ni ei päässy sisällekkää lämmittelee. Yritin ossuu sellasee välihi, misä olisis mahdollisimma piän väli dieselin ja Ukko-Pekav välis. Täsä pit olla siis pual tuntii orotteluu.

juna4.jpg

Tais yks pariskunta astuu junaha ja jokune jäi täsä poijes. Ihan olis toimiva asema, kuv vaa junat kulkisisiva.

juna2.jpg

Mont täyt vainuu veturi veti.

juna5.jpg

Ja sin se sit Turun suuntaha lopultas läht. Tovin istuksin autos lämmittelemäs ja sit muutaman muun kans siirryttii takasi sinne aseman tuntumaa orottelemaa Ukko-Pekkaa ja höyryveturii. Mitä siis ei sit hetimite tullukkaa. Orottelin siäl jottai kolme varttii ehkä, mut mittää tiatoo onnettomuurej jälkkee ei tullu, et mite rata saaraa puhtaaks ja käyttöhö taas. Onneks sentäs henkilövahinkoilt kuulemma vältyttii. Et sellane tapaus. Ei yhtäkää kuvaa Ukko-Pekast.