Ha, nykku o isännä viimine kesälomaviikko menos, ni täytyy ottaa kaik hyäty irti, mitä saa. Päätettii ulkoilla, ku kelit suasi, viileemppää ol luvas ja jopa sitä kovaste toivottuu saret, sit myähemmäks. Eiku minigolffaamaa!

g01-normal.jpg

Oltii ajettu auto parkkihi ratagolfkentäv viärel, ni eiks siit ylitte iha pilvettömäl taivaal sit menny lentokone just. Ha, eiku nappaamaa kuva siitäki! Vauhrikast ja lämpöst iltaa ennusteli hän, vissiinki.

g02-normal.jpg

Mukan siis täl kerttaa mul lisäks isäntä, poika ja häne plikkaystäväs. Kaikil minigolffailu o hyvi harvinaist herkkuu, et kukkaa ei ol mikkää ammattilaine. Mentiinki vähä sääntöi soveltaev välil. Mukku kaikil silti ol samat säännöt, ni ei se haitannu mitenkää.

g03-normal.jpg

Vähä ol kenttä kuivuurest kärsiny. Ei ol siis meijäm piha ainut, mikä siit kärsii. Mut iha kivaste ol kenttä "sisustettu" erilaisil puil, pensail ja kukkaistutuksil.

g04-normal.jpg

Ja pallo kulki. Sevverti ol tuulempuuskii välil, et se jo vaikutti pallon kulkuunki, mut ei annettu sen haitat.

g05-normal.jpg

Sevverti ol porukkaa, et välil saatii orotel tai käyr tekemäs jonku toise tyhjän raran, mut ei mittää hermostumissii ollu näkösäl siltikää. Vaiks mä ja isäntä ei luannoltamme olla kovi kärsivällissii orottajii...

g06-normal.jpg

Viimine rata ja pallo tulos - suaraa kiärtäe laarii.

g07-normal.jpg

Sit lopuks isäntä toimi laskukoneen ja laitto laskie tulokset.

g08-normal.jpg

Jaettu ykkössija pojal ja mul! Ei kyl tullu tarkistettuu laskimel, et toimiks isännä laskupää oikkee vai ei. Mut melkose tasaväkist ol meijä tulokset.

g09-normal.jpg

Siirryttii sit siält ulkosalt sisätiloihi. Alko kello olemaanki jo aikas paljo ja aurinko alko laskemaa kummaste horisonttii kohti. Ricoiltii täl kerttaa.

g10-normal.jpg

Pannupitsaa ja kanakori. Ol kyl kiva ilta, ei voi valittaa. Ohimennen ostin alest ittellen uuret "kyläily"tossut, ku mul ei enää ol ku joko korkkari-avokkait tai sit ikivanhat rämälenkkarit (ruaholleikkuu-/pelto- ym. tyäs olleet), eli ei oikkee mittää nurmikol sopivii kenkii, mil lähtee ihmiste ilmoil. No, nyt o! =D