Mitäs täsä, töitte lisäks, kummempii. Sitä samaa ja silti vähä muutaki. Viarait on käyny, melkkest joka päiväl, et töit ollaa tehty yksi ja yhres, ja treffailtu ystävii ja sukulaissii kans. Tiätty koirie lenkit, leikitykset, siivoilut ja ruuvat kans hoirettu kaiken sivus, kissoi unohtamati. =)

mini3.jpg

Mul ei varsinaist oikeet nukkekotii olekkaa, muutaku tällane pikkane laatikko. Saa siihenki vähä vaihteluu. Ku meil viäl ol kirjahylly, ni siin ol ain yks hyllyväli erilaisil miniasetteluil. Sillo joskus. Nykku ei ol yht tarpeeks isoo seinävälii missää, ni ei ol kirjahyllyykää.

minit.jpg

Tällaset minit tul postist tänäpe. Kiva saar vähä vaihteluu. Kaik ei mahru kerral, mut eihä se haittaa. Kaik tul RiinaTuulialt ja varmaste käytän sitä myähemminki, niimpal kaikkee hianoo ihanaa siäl o.

minit2.jpg

Täsäkohtaa mum minitila näyttää sit tält. Lankakerät saiva korit ja kissa pedin. Pitäsköhä verhot vaihtaa jouluks?

sy1.jpg

Plikan synttäreil käytii. Isla mukan. Pirettii kii, ku sellane häslä on ja innostuu nollast suurimpiirteis tuhantee ain nii noppiaste, ettei meinaa peräs pyssyy. Siäl ku ol kuitenki kisut omas kodis, ni ei haluttu minkäällaist stressii aiheuttaa.

sy2.jpg

Ja siällähä ne kaksi sit uteliait olivakki. Ku Isla osas ol rauhas, ni pääs vähä nuuskuttelemahanki. Ja kisut saiva pusut. =D

susu.jpg

Pusuist tul miälee pesut. Susul ku o se taipumus, et pesee muit karvaotuksii, kuka millonki kohtelun kohteeks joutuukaa. Yks päivä se ol Isla. Mut Islal se paikoillaaolo tuattaa vähä hankaluuksii, ja Susu joutu oikee kunnol toist komentamaa. Mut Isla totteli. =D Mut sen urakaj jälkkee Susu ol itekki iha poikki. Reppana!

tyo.jpg

Koirat ova tiätty ain menos mukan, ku meil joku tulee. Vähä joskus herkutellaanki siin ohes, ku pistetää asioit järjestyksehe. =D Vaihteluu o ainaski täsä ollu.

taulu1.jpg

Virkkasin ja aplikoin taas yhre taulun. Tää o sellane vähä piänemp, ku halusin kokeil, mite täsä ehkä sais käytettyy paremmi hyäryks noit karvalankoi. Noh, mörö siit keskimmäisest karvakissast tul.

taulu2.jpg

Sivummalt paremmi näkkee, ton karvasuuren. Heh! Tulipaha kokeiltuu. Ripustukset täytyy viäl laittaa, pingotus ojjo valmis.

trio.jpg

Ja vaiks o satanu, on ollu myäs aurinkoist. Joev verem pinta kans sitämyäte noussu, et näkyyki. Mikäs se täsä kavereitte kans lenkkeil. =D Syksyjjatkoi kaikil!