Saatii Repe-coton taas viarailul meil muutamaks päiväks. Oliki piristävää seurat näit tassuttajii taas, mite varsinki meijä kissat ova NII ihastuneit tähä herraha, et toine välil oikkee väsähti keskel leikkie. <3

re01.jpg

Mustisha se meil tykkää Repest oikkee eritote, eikä ol kenenkää toisen koiran kaa nii pal yhres. Ja Repest Mustis o iha yht kiva.

re03.jpg

Silmii välil hoirettii, tippoje laitto suju jo ku vanhalt konkarilt, ja sit pompulat päähä, ettei karvat men silmihi, ainakaa niim paljo. Näkyy näät cotonin ihanat simmut. <3

re02.jpg

Ulkoilui tiätty unohtamat. Kelit ei ollu kaikkeist parhaimmat, et sato räntää ja vet, ja tuuli kovi, et kaik polut ol täyn tippuneit oksii ja kaikkee rojuu, mikkä tuntu tarttuva turkkeihi, mut ei annettu sen haitat. Kameraa tosin ei tullu kovaste mukan kannettuu. Tää kuva otettii ja sit heitin kameran kuistil, ennenku jatkettii lenkil.

re04.jpg

Koirat olivav välil iha väsyneit, omie riakkujes jäljilt, ku oltii pihal enerkkiaa kuluttamas, ni Mustis silti kovaste sisäl sit yritti saar koirie huamioo. Pukkaili toiste naamoi ja kylkee, mut koirat vaa näyttivä lähinnä silt, et kummasteliva moist toimee, ja väistivä naamat poijes, ettei ol nenut kissankarvoi täyn. =)

re06.jpg

Kelit on, ni koiruliki näyttää sit semmukaselt välil. ;)

re05.jpg

Susu ja Repe leikkivä "ota kii jos saat" -leikkii ja menivä nojatualii ympäri. Susu välil otti ja oikas tualin alt, ja se ol Repem miälest tosi hauskaa! Häntä heilu välil oikkee muikeest Kadin naamal ja Kadi siv vaa nost pääs ylös, ettei karvat osunu. On näit vaa nii ihana seurat, että!

re07.jpg

Repe väsähti nokkaunil ja Mustis oottaa, et kamu heräis taas. Mustis ei paljo raaskinu päikkäreit ottaa, ku Repe ol meil, et pit ottaa joka hetki "hyätykäyttöhö" mahrollisuusiem mukkaa. =)

re08.jpg

Meijä tötteröpäät ennenku Repe taas sit haettii kottiis. Tää miäs on kyl sellane tapaus, et pujahtaa ain meijä poppoosee ku nenä päähä. Voisisi oikeest ottaa kokonaa omaks. Ei tair täti vaa olla samaa miält täst asiast. Heh! Mut valla ihanaa, et ain välil saaraa nauttii täm pojan seurast! <3