Sairastelujej jälkkee oliki kiva puuhaviikolloppu sit. Ei voi valittaa (muutaku ehkä vähä sääst; sato vet koko aja).

vk01.jpg

Perjantain käväsin ystävän kans seurakuntatalol kaffel. Mun eka kerta koko paikas. Iha kaunis paikkaha se. Eikä ollu tarjottaviskaa mittää vikkaa. Perjantai aamupäivä men muutonki vähä ajeluis ees-taas, mut sellast se nykyää vaa sit o.

vk02.jpg

Lavvantai aamuste het käväsin hakemas pihalt raparperei ja kyhäsin meil pellillise piirakkaa. Sevverti kuumaa ja kuivaa ollu, et raparperihi alkaa tulla kukkavarsii. Napsasin neki sit poijes samal.

vk03.jpg

Aamupuuhiej jälkkee hain plikan ja Nipan kyytii ja jatkettii Tuorlaha, misä ol avoimie oviem päivä. Saret tul enempi tai vähempi koko aja, mut nähtii me silti yht ja toist. Vaiks Nipaa ei ihan kaik otukset kiinnostanu pätkääkää. "Lehmä?! Mikä lehmä? En haluu ees nährä"... =P

vk04.jpg

Possut kiinnostiva vähä enemmä. =)

vk05.jpg

Sit nukahrettii, ja käyttii syämäs ja sit alkoki olemaa sare jo melkomoist, ni luantopolku ei enää houkutellu. Ajettii meil...

vk06.jpg

... syämää piirakkaa. <3

vk07.jpg

Ja tiätty sitä sit pit tutkii kaik paikat. Nipa pääsee jo menemää melkomoist vauhtii paikast toisee. Peräs täytyy mennä. Vaiks hää onki varovaine jo luannostas, et enste sillee hiljaa ja hualellisest kokeilee, ennenku luattaa, et uuret huanekalut paikallas pysyvä, tai et jostai oikeest voi ottaa kii.

vk08.jpg

Kahrentoist tunni yäuniej jälkkee vaipavvaihto, puuroo ja maitoo, ja siv viäl parin tunnin nokoset. Tai ainaki rauhottumine, en tiär nukkuks varsinaiseste, muttei kamalaste sänkys ainaskaa peuhannu eikä mutissu. Hyvi tyytyväisen loikoili. Höpöteltii siin raollas oleva oven takan äites kans - ni ei iha täysi yksin tarvinu tuntee olevas. Ol siin siv viäl aikaa tutkii paikkoi, leikkii ja syäpötelläkki, ennenku lährettii...

vk09.jpg

... muv vanhempie lua piipahtamaha. Nipa ihastu heijä olkkarin mattoihi, misä ol kiva erottuva kohokuviointi. <3 Ja taas erilaissii lelui kans tutustuttavaks.

vk10.jpg

Siskoki tul samal paikal, et saatii vähä enempiki porukkaa kasaha kerral. =D Sit ajoin plikan ja pojan kottiis ja siält sit ite kotti. En seurannu jääkiakkoo, enkä vaalejakaa. Molemmat suurimpiirteis vaa saa mut ärsyyntymää. Kattelin Areenast elokuvii. Mitä ny tiätty sit Islan kans kävin ulkon ja vähä leikittelin, ku ei tual satees ol tullu pahemmi pitkii lenkkei tehtyy.

Aiva mahtava viikolloppu!