On ollu varsi lämpöne ja aurinkoine juhannus. Ja saatii ihanaa seuraa meijä rauhallisee juhannuseloho: plikka poikas kans, ni saatii samal mummuilla ja vaareillakki. =D

jussi1.jpg

Ja siskon Ekku-miäs, tiätty. Rankkaa se, et joutu ottamaa "tyttöjev" värise viilennyspalttoom päälles, mut kummaste se autto kummiski. Melkost rentoiluu tää aika o ollu, ku sisälämpötila huitelee tiäs mis. Viilennyskone hajos, ni ny om pakko pärjät puhaltimil. 

jussi2.jpg

Paljo ruakii grillis (kuvas siikaa ja uussii perunoit, siänii ja sipulaa), ettei tartte sisälämpötilaa kokkailuil lisää lämmittää. Kaik lämpöhä meil nousee yläkertaha, mikä vaikuttaa sit yäunihi.

jussi3.jpg

Terassil ei paljoo aurinkompaistees pysty oleilemaa, mut het ku saaraa varjoo mettäm puitte avul, siin o kiva viättää aikaa.

jussi4.jpg

Ja saatii me lippuki salkoho. Se pakkaa välil unohtumaha.

jussi5.jpg

Isäntä leipo sämpylät, grillas lehtipiffit, lykkäs muut tilpehöörit mukkaa, ja saatii herkkuhampparit. Tul vatta muute täytee!

jussi6.jpg

Ulkoiluikaa ei tiätty olla unohrettu. Lampaat vaa ei halunnu tulla meit moikkaamaa. Oliva siäl makoilemas ja sevverti varmaa paikoillas, et epäilen huamasko Nipa ja Ekku niit lainkaa. Islaha tiäs, et ne ovas siäl aitaukses, ni osas jo orottaa ja ettii niit - ja huamas kyl. 

jussi7.jpg

Juhannuskakkuu kans syättii. Vaniljarahka ol Nipal uut, mut mansikat jo vanhoi tuttui.

Varsi hianot päivät siis takan! Toivottavaste kaikil muillaki!