Pikkase vipinää, juhlihi valmistautumist, juhlimist ja mukavaa yhresoloo. Siit ol meijä viikolloppu tehty.

kadi.jpg

Alotetaa nyssit het ihav vaa rentoilul. Kadi näyttää esimerkkii. On sil sit "mukavat" nukkuma-asennot kyl!

piirakka.jpg

Serkku on kyläs ja tein sit perjantaiks piirakan iha sil tyyli, mitä ny kaapeist sattu löytymää. Pekoni pääs piirakkapohjam pääl, eli kaiken kuarrutuksen alle. Sit vihannekset ja juurekset pääl, munamaito ja maustettu sulatejuusto ja korppujauhokuarrutus. Kyl se iha syätävää ol. 

reko1.jpg

Nousten eka Reko-päivä (tai ilta oikkiammi). Paikal ol aikamoine vilske, mukku ol hämärää, ni kuvat ei tahtonu oikkee onnistuu.

reko2.jpg

Tairekuvii siis tul ihanku ittestäs. =P

reko3.jpg

Rekossaha siis paikalliset tuattajat laittava tuatteitas myyntihi Feissaris ja sit ihmiset saa niit tilat ja näittem mukkaa tavara ja raha vaihtaa omistajaa sovitus paikas sovittun ajankohtan. Meil ku ol ny jääkaappi täyn näit isännä voileipäkakkukamoi, ni ostin vähä muut purtavaa (pullii ja perunaa ja sen sellast), et saatii kotonaki vähä isämpäivää juhlistaa.

sy01.jpg

Isäni synttäreil siis neljä kakkuu isäntä kyhäs. Kerros-kerrokselt! =)

sy02.jpg

Ja siällähä sit ol juhlis melkone vipinä, ja pöytä koreen. Ilmottautuneit ol kuutisekymment, mut loppujel lopuks tais tilaisuures olla ainaski 70. Ja onneks kaikil tarjottavaa riitti, ettei tarvinnu ilmaj jäär. Ilost yhresoloo, harvemminki tapaamiemme sukulaisten kans, mikä ol tosi kiva juttu! 

isa1.jpg

Samal sit toimitin oman isämpäivälahjan, pehmopaketin, niinku tavaks on tullu. 

sy03.jpg

Tanssahteluuki bändin sävelte saatteleman. Eihä me juhlii loppuhus saakka viätetty, ku pit tulla koirat ulkoiluttamaha, niinku ain. Mut valla ol monipualine viikolloppu. Kiva ol saar plikka ja Fixu-kisuki meil toviks. <3