Näihä sitä mennääj jo kolmat päivää, uut vuat! Em päässy aikasemmi päivittelemää, ku vuaratukses tul joku virheilmotus, enkä sit ihaj jatkuvaste ol koittanukkaa. Niihä se sit iski just vuarevvaihteesee lenssuki ittel. Ei mikkää kamalam paha, mut silti väsyttävä ja toimii hankaloittava. Kuume tulee ja menee, ov välil vilu ja sit koht taas hiki, nokka tukkees, mittää ei silti tul ku yrittää niistää, päät särkee. Ny o tullu lisäks tunne, ku joku "istuis" (kissa?) rintakehäm pääl, vaiks se ei siis vaikut henkittämisee mitenkää. Omaolon kaut laiton kyselyy, et millo pitäsis lääkäril käyrä näyttäytymäs, ku en haluis mitenkää turhaankaa sellast ajeluu tehrä. Jollei kuume laske, tai säryt vähene lääkkeil, tai jos olo menee nii huanoks, ettei meinaa sänkyst pääst ylös, ni sit o aika käyr lääkäril. Et sillai. Mä muutev viäl olisis mittää lääkärii miättinykkää, mut tää painontunne ov vähä pelottava. Mut kylhä mä liikkumaam pääsen, mitä ny tirsoi ottelen päiväm mittaa, mitä en normisti tee.

a2.jpg

Jouluajan ol lunt ja pakkasem pualel kelit koko aja, sit iham paris päiväs lumet suli, ku sato vet ja ol selväste plussam pualel sää. Nyssit alko pakastamaa uurestas. Niinku torpan seinist ja jääkuvioisist akkunoistki näkkee.

a3.jpg

Ja ollaa saatu uut lunt. Märkkää ja painavaa. Ja hiljaksis satelee vähäv välii lissää. Olisis ollu hyvät lumiukko- tai lumilinnakelit, jos vaa olisis kunto ollu kohrillas.

a5.jpg

Tosin Isla huamas enne aamulenkkii, et keli o huano. Näk akkunast. Ei ollu into piukal ulos lähtemäs. "Menes sää vaa yksinäs, mää jään tähä!"

a4.jpg

Silmät turvoksis, nenä punasen, tukka pystys, mut ainaskaa ei voi näist lämpöpattereist valittaa! <3

a1.jpg

Et eiköhä tää vuas täst vaa voi paremmaks muuttuu! Toivon.