Jottai saatu aikasekski. 

portti1.jpg

Alakerra turvaportti tehtii jo aikasemmi. Siäl ku enite aikaa kummiski tyttärempojan kans viätetää. Sai pikkase enempi antaa "joustoo" pikkumiähe liikkumisil. Raput ei nii kiinnoistais, mukku näät meijä karvatit kulkee ees-taas, ni haluis lähtee perää.

Yläkerta ol vähä haasteellisemp, ku ei saanu suaraa seinäst seinää tota porttii.

Ja taas, niin yleensä, ol paljo mutkii matkas. Meijä rikkimenny viilennin, mikä paino "tonnin", orotti tosa pari viikkoo alaskuljettamist, ja olin pyytäny sitä siirtoo sen sata kerttaa, ja täsä enne nikkarointie alottamistaki mont kerttaa, et olisis varmaa helpomp saar poijes tiält ENNE ko alkaa tul iha järkyste tavaraa ettee. Noh, kyl niit tavaroit vaa sit tul. Ja pit siivot ne poijes tiält, ettei menty kerie rappui ales. Ärg! Mut lopultaki se nyssit o alakerras orottamas kuljettamist elektroniikkavastaanottopisteesee.

portti2.jpg

Akkuporakoneest ol laturi hukas ja sitä etittii "kissoje ja koirie kans". Men tunti, ennenku löyty. Ja paikast, misä EI mittää laitteit pitäis ees säilyttää! Sit etittii poranterii. Sit loppu materiaali ja pit lähtee ostoksil. Sit alko satamaa ja pit ajaa meijä Karkki-kupla ulos autotallist, et saatii kuiva tyäskentelytila.

portti3.jpg

Mut lopult meil tul tää portti valmiiks. Päivä siin meniki. Miätittii sen maalaamist valkoseks, mut taitaa ol paremp vaa heittää jottai lakkaa. Meijä raput o tosi kulunu, ja samote toi yläkerra lastulevy. Eli jos alkaa porttii maalaamaa, pitäsis maalata koko huane. Onha tääki tyälistal, ku tätä aulaa ei olla ite rempattu viäl lainkaa, mitä ny lapeullakost vaatehuane tehtii ja se siit. Paljo olisis viäl tekemist.

portti4.jpg

Samal men sit kalustus vähä uusiks, et rappuje käyttö on turvallisemppaa. Liia ahras aukko o ain riski. Kissat kävivä tarkastamas tilanteen, et mitä mistäki löytyy, ja siinä se. Takasi untem mail. <3

Ny on kuitenski yks iso turvallisuustekijä valmiina, turhii vahinkoja välttääksemme. Oon iha tyytyväine!