Paljo pihailui, mut muutaki sentäs.

karvat1.jpg

Täsä o ollu niimpal kurakelei ja ooj joutunu veden kans Kissii lutrailemaha, ni ei toi turkki oikkee ol tykänny. Siin ol sellaset 10 senttii iha haperoo ja kuivaa karvaa, ni tosa yks kerta sit takkui aukoes otinki vanhat Fiskarssit kättee ja leikkasen ne poijes. Leikkuun jälkkee Kissi käväs juamas, ja sanosisi, et otetaaks kuva ja nappasin kameran kättee, ni Kissihä hyppäs nojatualil poseerausasentoho, niinku et "otetaav vaa! Mä oov valmis!". =D

karvat2.jpg

Mut nostin Kissin kummiski sit seisonta-asentoho siihe tualin ettee, et toi turkim pituus vähä paremmi näkyisis. Ei se kaikkeist hianoin ol, ku koko juttuhu otettii sellane parikyt minuuttii, eikä tätä saksaamiskokemustakaa kovastepaljo ol. Mut kyl se meil riittää. Ylimääräset napsasujäljet häviää täsä kohtsiltee, ajan kans, kummiski. Ja on Kissi viäl iha cotonin näköne, tarpeeksi ainaski meil. ;)

ki01.jpg

Plikal luan kävästii viikolloppun ja siälähä sit tiätty Fixuki koristeili kauniiste. Omal näköalapaikal kattelee pihan tapahtumii. Laste leikkipaikka o just sopivaste siin ikkunan al, et seuraamist riittääki.

ki03.jpg

Samal reissul kävästii kirpparil ja isäntä tek siält itellee hyvän löyrön, kesätakin. Iha hianos kunnos oleva ja just oikkian kokkonenki, eikä ollu hinnal pilattu: 3,5 euroo. Ei voi valittaa! Ja ojjo ollu usseste käytöski.

ki04.jpg

Ite löysin lissää kivoi lankoi, hamahelmii ja sit sellasii ittetehtyi siimaha koottui helmikorui, joist saan jossaikohti varmaa nappastuu näät helmet toisellaisee käyttöhö. Ei ollu turha reissu näilkää tiimoilt.

ki02.jpg

Nii, ja ku pelakuut muuttiva kuistilt pihal, ni ol tilaa kolmel uurel kasvillekki, mikkä siis siält kilpparilt selväste huusiva ja halusiva pääst meil mukkaa. Uurellaine värinokkone, mitä mul ei aikasemmi ol ollukkaa, pikkuruine rahapuun alku ja anopinhammas. Jossaikohti laitan nääki enste isompaa purkkihi ja sit pihal muitte kans.

Kissi.jpg

Kissil alkaa jo tulla kuuma välil ja makoilee sit "vatta pystys". Talvel viihty enempi soffal. =)

kissikossi.jpg

Kissoi varte oj jääny yks paffilaatikko alakertaaha, mut se meniki nyssit uuteen käyttöhö. Siin makkaa Kössi ja Kissi vuarotelle. Jonoo pukkaa. =P Lualakoirii meil.

lenkki.jpg

Susuki on sit ulkoiluaikas alottanu.

lenkki3.jpglenkki2.jpgpiirakka.jpg

Raparperiaika ja isäntä päätti kokeil iha ekaa kertaa itte tehrä piirakkaa. No, meil men vähä asioit vissii piälee ja enemp kokeilum pualel. Vaihto aineksii vauhris, mm. sokerin steviaha, voin juaksevaam markariinihi... ni koostumus ei ollu iha sitä mitä piti. Siv viäl tais meijä aikakello jotenki olla menny sekasi, et pualen tunnin sijast, piirakka tais olla uunis vaa vartin... Noh, lämpimän ja vaniljakastikkeen kera sitä sit syättii ja maistuha se hyvält, mut ei sitä oikkee mihinkää säästöhö sit loppui tullu laitettuu. Ens kerral tarttee tehrä iha ohjeem mukkaa ja varmistaa itte kellost kattomal, et se o riittävän kauva uunis. Mut isännäl sattuu tällasii vahinkoi tosi harvo, et uskon sen ens kerral olevaj jo tosi hyvää.

kasvit.jpg

Tilaa tul, ku kasvit muutti sisält ulos. Mustis huamas het, et jottai outoo täsä o.

torkku.jpg

Torkkupeitom palassii yks kori täyn. Pikkasev viäl lissää, ni sit lähtee kasaamine käyntihi. Aiva ihanaa Australian villaa, eli ilmesest se o merinovillaa, mikä o yleisin lammasrotu siäl. Ei pistele, ei kutita - ja om muute pehmeet ja lämmint! Mustiski taitaa vaa orottaa, millo pääsee käpertymää sinne sisäl. <3