Saatiin täsä pittää lainakoiraa vähäm pirempäänki, ku ollu tosa sellassii piänemppii pätkii usseemmas eräs aikasemmi. On se kyl vaa nii ihana poika, että! <3

re01.jpg

Täähä siis pujahtaa meijäm porukkaha ain niinku ei poijes olis ollukkaa. Meil alkaa lattiat olemaa melkosev viileit täsä ja ku aattelin, et laitan Repel pari lämpimämpää paikkaa makuupaikoil, ni olis mukavamp olla - ei Repe niist ollukkaa lainkaa innostunu, mut meijä muut otukset löysivä ne kyl het. Tääki on nii hauska, ku se o siks nii hassum muatone, ku laiton sen tosa aikasemmi yhteen isoon korihi pohjaks, ni lakkasiva käyttämäst koko korii, ku eivät tykänny täst alustast (tyyny se pittää koris olla!), mut lattial olles sit kelpaa hyvinki.

re02.jpg

Tää valkone pariskunta o hauska pest, ku voin pest yhtaikkaa ja sit pikasem pyyhekuivauksej jälkkee voin antaa Repen mennä ja kuivatel ittees sen aikaa, ku föönaan ja suaristan Kissin turkin. Kissin kun ei voi antaa mennä yhtää pesuj jälkkee, ku se saa turkin iha tiiviisee huapaha. Ja sikku Kissin turkki on kuva, on Repe jo sevverti kuivunu itekses, et föönaus on ohi tosi nopeest. Repen turkki om paljo paksumppaa ja sileempää, mitä Kissin. Mut hetken siis ol kaks puhtost. Vettähä täsä sittemmi on satanu ja kaik paikat kuraa täyn, ettei näät turhan kauvaa nättein ollu, mut kummiski.

re03.jpg

Susu näytti mul kiält tosa yks ilta ja siv vaa äkkii otin kameran kättee, enkä ehtiny mittää säätöi miättiikkää. Rakeine tul, mut kiäli näkkyy! Ja Repeki sit osus kuvaha kans, vahinkos. =D Mustan nenus kans.

re04.jpg

Telkust tul eläinohjelmaa ja Repe sit meinas kans oman miälipittees sanoo, ja ku kiälsin, ni kääns selkäs kokonas telkul. Paremp olla sit kokonas näkemäst houkutust, ku ei kert saa mennä mukkaa menoho. =) Hassu! Mut hyvi totteli. Eka kerta ku läht haukkumaa telkkaa, vaiks ollaa kyl paljo eläinohjelmii katteltu. Joskus on kyl seurannu päät kallistelle menoo, muttei ol mittää kantaa enne ottanu. 

re05.jpg

Ja sit otettiinki rennoste, ku ei tarvinnu vahtii telkkuu. <3 Tuntuu, et näil kaikil cotoneil pakkaa olemaa näät samallaiset asennot. Kissin kans niimpaljo samiksii ova, ettei mittää määrää. Vaiks sit on ne omatki "motkotukset" kummallaki.

re06.jpg

Ja ku kotiväki palautu reissultas, ni siin ol semmone riamu ylimmilläs vähä aikkaa, ettei mittää määrää. =) Ei meinannu poika pyssyy housuissas lainkaa. Mut rauhottuha sitte ku vähä kaffeleltii ja juteltii. Saatii viäl oikkee ihanat tuliaisetki Japanist. Sinnehä se poika sit taas men. Aamul tuntu, ku lenkil lährettii, et jottai puuttu, ku ei ollu sitä kolmatta hihnaa, mut äkkiihä tähänki taas tottuu. On se kivaa, ku saa vähä vaihteluu porukkaha välil.